Ο Μπένετ ανακοίνωσε «καμπάνες» στους Καραντώνη, Ευαγγέλου, τιμωρεί και τον Τζήλο – “Κομβική” η επίσκεψη του Μαρινάκη

Ημερομηνία:

Μέτρα για τη διαιτησία στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0 πήρε ο Μπένετ, μετά την επίσκεψη Μαρινάκη στην ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ «φωτογράφισε» ότι τιμωρεί τους Καραντώνη (Ημαθίας) και Ευαγγέλου (Αθηνών) επειδή ο πρώτος ο διαιτητής και ο δεύτερος ως VAR δεν καταλόγισαν δυο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Steve Bennet προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σε συνέχεια του αγώνα μεταξύ της Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης και της Π.Α.Ε Ολυμπιακός, ο οποίος διεξήχθη την Δευτέρα 29/08/2022, η ΚΕΔ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η συνολική απόδοση ορισμένων εκ των αξιωματούχων του αγώνα δεν ήταν αποδεκτή.

Ως αποτέλεσμα, η Κ.Ε.Δ. θα λάβει τα αρμόζοντα εσωτερικά πειθαρχικά μέτρα και θα παρέχει για μερικούς μήνες περαιτέρω επιπρόσθετη κατάρτιση και εκπαίδευση σε αυτούς τους αξιωματούχους προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το επίπεδο της απόδοσης πληροί τις προύποθέσεις των προτύπων που αναμένονται από όλους τους αξιωματούχους αγώνα σε αυτό το επίπεδο».

Στο «ψυγείο» μπαίνει και ο Τζήλος για το σπρώξιμο στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο (2-1). Προκάλεσε στην Τούμπα και ο Μπένετ «σύρθηκε» στην τιμωρία του!

Αποδείχθηκε ιδιαίτερα κομβική η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΕΠΟ, όπου έκανε παράπονα για τις διαιτησίες, μιας και υπήρχε φαίνεται πως υπήρχε διάθεση να γλιτώσει ο Τζήλος για τη διαιτησία-αίσχος στην Τούμπα!

Όμως, σύμφωνα και με πληροφορίες, αν και ο Μπένετ ανακοίνωσε την τιμωρία των Καραντώνη και Ευαγγέλου για τα λάθη κατά Ολυμπιακού στο παιχνίδι της Τρίπολης, «καμπάνα» θα ακούσει και ο ρέφερι Τζήλος, ο οποίος στην Τούμπα έπαιξε 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ!

Φυσικά, το αποκορύφωμα είναι η μη αποβολή του Κούρτιτς στο 54’ για σκληρό μαρκάρισμα με τις τάπες στον Γκονζάλες. Φάση που δεν δόθηκε ούτε καν κίτρινη! Δηλαδή, να… τρελαίνεσαι!

Επιπλέον, ο Τζήλος δεν τιμωρείται μόνο για αυτό το λάθος, αλλά και για τη γενικότερη εικόνα της διαιτησίας του, ειδικά στον πειθαρχικό έλεγχο, ενώ χρειάστηκε τη βοήθεια από το VAR για να δώσει το πέναλτι στον ΠΑΟΚ, στο χέρι του Χατζηισαΐα! Στο «ψυγείο», λοιπόν, και ο Τζήλος!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έφυγε από τη ζωή ο πρώτος Έλληνας...

Συλλυπητήρια από το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής αποχαιρετά...

ΟΦΗ: Έτοιμος για Ολυμπιακό – Η αποστολή...

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/3)...

Έφυγε από τη ζωή ο πρώτος Έλληνας...

Συλλυπητήρια από το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής αποχαιρετά...

ΟΦΗ: Έτοιμος για Ολυμπιακό – Η αποστολή...

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/3)...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κάλυμνος: «Έσβησε» στα 108 της η κυρά Ρηνιώ – Η γυναίκα-σύμβολο που έζησε έναν αιώνα ιστορίας

Με βαθιά συγκίνηση αποχαιρετά η τοπική κοινωνία της Καλύμνου...

Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στο 83ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 3 μέχρι τις...

«Πρωταθλητής» αφίξεων το «Νίκος Καζαντζάκης» τον Φεβρουάριο

Αύξηση 10% των επιβατών στα 24 αεροδρόμια της ΥΠΑ...

Έρχεται «σούπερ Ελ Νίνιο» που θα… βράσει τον πλανήτη

Το φαινόμενο μπορεί να κάνει την εμφάνιση του ενισχυμένο...