ΣΥΡΙΖΑ: Διέγραψε μέλος του που ταυτοποιήθηκε να επικοινωνεί με τη 12χρονη στα Σεπόλια

Ημερομηνία:

Στη διαγραφή μέλους του προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση με τη 12χρονη στα Σεπόλια.

Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη

Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου, επικοινώνησε με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ενημέρωθηκε πως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα και προχώρησε στην άμεση διαγραφή του.

Διαβάστε επίσης Σεπόλια: Έρχονται και άλλες συλλήψεις μετά τη νέα κατάθεση της 12χρονης
Πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει αιχμές για επιλεκτικές διαρροές στην υπόθεση και τονίζει: «Καμία ανοχή – καμία συγκάλυψη».

Γαϊτανάκι επιλεκτικών διαρροών

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων.

»Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι «αποκαλύψεων» και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής: μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη.

»Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία».

Ψάρευε

Σημειώνεται ότι το θέμα προέκυψε από πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπαμ» σύμφωνα με το οποίο «στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ψάρευε τη 12χρονη». Το δημοσίευμα προσέθετε ότι «ο 54χρονος συνομιλούσε επί 12 λεπτά για πληρωμένο σεξ με την ανήλικη μέσω ψηφιακής εφαρμογής» καθώς επίσης ότι «ταυτοποιήθηκε η διαδικτυακή διεύθυνσή του και προέκυψε ότι έστειλε το κινητό του κοριτσιού σε ακόμη τρεις άνδρες».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Καύσιμα: Εντός της εβδομάδας οι αυξήσεις σε...

O πρόεδρος του Συνδέσμου Πωλητών Πετρελαιοειδών Ηρακλείου, Λυκούργος Σαμόλης...

Τα ντοκουμέντα της απόφασης για τη Μονή...

Το δικαστικό έγγραφο του Εφετείου της Ισμαηλίας που έκρινε...

Καύσιμα: Εντός της εβδομάδας οι αυξήσεις σε...

O πρόεδρος του Συνδέσμου Πωλητών Πετρελαιοειδών Ηρακλείου, Λυκούργος Σαμόλης...

Τα ντοκουμέντα της απόφασης για τη Μονή...

Το δικαστικό έγγραφο του Εφετείου της Ισμαηλίας που έκρινε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μέση Ανατολή: Σήματα Ιράν σε Ισραήλ και ΗΠΑ μέσω τρίτων για αποκλιμάκωση

Το Ιράν φέρεται να έστειλε μηνύματα στο Ισραήλ και...

Οι επιχειρηματικές επιπτώσεις της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν στην Ελληνική Οικονομία

Η κατάσταση επηρεάζει αρνητικά τόσο την παγκόσμια οικονομία όσο...

Προσλήψεις 29 ειδικευόμενων νοσηλευτών στα νοσοκομεία της Κρήτης

– Όλες οι λεπτομέρειες για τις αιτήσεις και τις...

Φεύγουν από τα ξενοδοχεία οι Ισραηλινοί τουρίστες – Ποιά θα είναι η απώλεια για τον τουρισμό στην Κρήτη

Λόγω της αβεβαιότητας οι Ισραηλινοί τουρίστες αποχώρησαν από τα...