Μύλος των Ξωτικών: Φαντασμαγορία, μαγεία και χαμόγελο στην επίσημη έναρξη της 11ης διοργάνωσης

Ημερομηνία:

“Χριστούγεννα στη χώρα των θαυμάτων”, με την Αλίκη στη χώρα των θαυμαστών Χριστουγέννων! Η τελετή έναρξης του 11ου Μύλου των Ξωτικών, το απόγευμα της Κυριακής 27 Νοεμβρίου 2022 σηματοδότησε “τον πιο φωτεινό, τον πιο μαγικό Μύλο”, όπως με έμφαση τόνισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.
Εξάλλου, ο Τρελοκαπελάς, η Ντάμα Κούπα, η Κάμπια, η Δούκισσα, ο Λευκός Λαγός, όλοι οι ήρωες, όλες οι ηρωίδες του διάσημου βιβλίου (“Οι περιπέτειες της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων”) φροντίζουν ήδη για αυτά τα μαγικά Χριστούγεννα στα Τρίκαλα!
Η τελετή έναρξης με ένα υπέροχο βίντεο, με το “ζωντάνεμα” του κεντρικού κτηρίου του Μύλου, από την Αλίκη και χαρακτήρες του βιβλίου, με εξαιρετική χορογραφία, ενθουσίασαν χιλιάδες παρευρισκόμενους/ες, μικρά παιδιά και παιδιά κάθε ηλικίας, στον κεντρικό χώρο εκδηλώσεων.
Ο Χρήστος Νέζος προϋπάντησε τον Δήμαρχο Τρικκαίων, ο οποίος, αφού συνομίλησε με τον Αγιο Βασίλη, έδωσε το έναυσμα για φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, θεατά από όλη την πόλη.
Ακολούθησε η μουσική, ένα μεγάλο πάρτι με τους THE ACAPELLA GROUP και τον Γιώργο Λιβάνη, που απογείωσαν τον ρυθμό, με νότες γιορτής.
Το κέφι και η προσμονή για πιο πιο όμορφο Μύλο των Ξωτικών, για την 11η γιορτή του χαμόγελου, της αγάπης, της αισιοδοξίας, ήταν εμφανές σε κάθε επισκέπτη/τρια, από όλες τις γωνιές της Ελλάδας και από τα Βαλκάνια, με δεκάδες λεωφορεία από Σερβία και Β. Μακεδονία.
Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2023, με αλλαγή της χωροθέτησης, με πιο όμορφες, πιο μαγικές γωνιές, με επανάχρηση του κεντρικού κτηρίου, με γεύσεις, χρώματα, παιχνίδια, αναμνηστικά, περίπτερα, μουσική, με σεβασμό στον άνθρωπο και προπαντός με αγάπη… ο Μύλος των Ξωτικών δημιουργεί τα Χριστούγεννα στη χώρα των θαυμάτων!
Καλές γιορτές σε όλους/ες!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τα ντοκουμέντα της απόφασης για τη Μονή...

Το δικαστικό έγγραφο του Εφετείου της Ισμαηλίας που έκρινε...

Πανελλαδικές 2025: Τελευταία μέρα εξετάσεων για τους...

Ολοκληρώνονται σήμερα οι Πανελλαδικές για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ...

Τα ντοκουμέντα της απόφασης για τη Μονή...

Το δικαστικό έγγραφο του Εφετείου της Ισμαηλίας που έκρινε...

Πανελλαδικές 2025: Τελευταία μέρα εξετάσεων για τους...

Ολοκληρώνονται σήμερα οι Πανελλαδικές για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Δήλωση της Μαρίας Καναβάκη για την απένταξη του ΠΣΚΗ

Για την απένταξη του ΠΣΚΗ η Δημοτική Παράταξη «ΗΡΑΚΛΕΙΟ...

Δήμος Ηρακλείου : Ξεκινά το Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2025!

Πρεμιέρα την Τρίτη 17/6 στις 21:00 στην Πλατεία Ελευθερίας Η...

Στο Δημοτικό Συμβούλιο φέρνει ο Δήμαρχος Ηρακλείου το ζήτημα της απένταξης του ΠΚΣΗ

Ως θέμα εκτός ημερησίας διάταξης στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο...