Γ.Λογιάδης:Κραυγή αγωνίας των εργαζομένων με αναπηρία ή γονέων ατόμων με αναπηρία για ενδεχόμενες απολύσεις από τον Όμιλο ΟΤΕ-COSMOTE.

Ημερομηνία:

Προς τον κ. Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
Θέμα: Κραυγή αγωνίας των εργαζομένων με αναπηρία ή γονέων ατόμων με αναπηρία για ενδεχόμενες απολύσεις από τον Όμιλο ΟΤΕ-COSMOTE.
Σε επιστολή της η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.).επισημαίνει τις διαμαρτυρίες που δέχεται από εργαζόμενους με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις του Ομίλου της ΟΤΕ-Cosmote, σχετικά με την πρόθεση της Διοίκησης να προχωρήσει σε τερματισμό των εργασιακών τους σχέσεων με τον Όμιλο ΟΤΕ-COSMOTE.
Όπως γίνεται αντιληπτό, ενδεχόμενες απολύσεις των συγκεκριμένων υπαλλήλων από την εργασία τους στον Όμιλο, θα επιδείνωνε τραγικά τα ήδη σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της αναπηρίας τους και θα προκαλούσε περαιτέρω οικονομικές δυσκολίες, που απορρέουν από το πρόσθετο κόστος για την κάλυψη της αναπηρίας, λαμβάνοντας υπόψη και την ανυπαρξία κρατικών δομών και επαρκούς στήριξής τους από το κράτος.
Ένας τόσο μεγάλος και κερδοφόρος Οργανισμός όπως είναι ο ΟΤΕ, ο μεγαλύτερος στα Βαλκάνια, με τόσο ευρείες κι έντονες δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, είναι αδιανόητο να μην είναι σε θέση να προστατεύσει τους εργαζομένους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Ερωτάσθε κ. Υπουργέ:
Θα παρέμβετε ώστε να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων του ΟΤΕ με αναπηρία ή χρόνια πάθηση και των γονέων ατόμων με αναπηρία μέσα στον Οργανισμό, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους;

Ο ερωτών βουλευτής
Γεώργιος Λογιάδης

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Προτάσεις για «αυτόματη» απώλεια της φοιτητικής ιδιότητας...

Οι κυβερνητικές προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των...

Ανδρουλάκης: Πυρά σε Μητσοτάκη για το καλώδιο...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρενέβη στις πρωινές εργασίες της Περιφερειακής...

Προτάσεις για «αυτόματη» απώλεια της φοιτητικής ιδιότητας...

Οι κυβερνητικές προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των...

Ανδρουλάκης: Πυρά σε Μητσοτάκη για το καλώδιο...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρενέβη στις πρωινές εργασίες της Περιφερειακής...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ανδρουλάκης: Πυρά σε Μητσοτάκη για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ – «Δεν υπάρχει σχεδιασμός»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρενέβη στις πρωινές εργασίες της Περιφερειακής...

Μητσοτάκης: Η ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τη σημερινή Γιορτή της...