Δήμος Μαλεβιζίου:Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου Ροδιάς

Ημερομηνία:

Ένα σχολείο στολίδι, με πράσινο αποτύπωμα απέκτησε η Ροδιά με την ολοκλήρωση του έργου ενεργειακής αναβάθμισης προϋπολογισμού 250.000 ευρώ.
Με την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED και του φωτοβολταϊκού συστήματος που τοποθετήθηκε στη στέγη με τη μέθοδο του Net Metering επιτυγχάνεται η μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.
Παράλληλα με την εξωτερική θερμοπρόσψη, την θερμομόνωση της ταράτσας, την αντικατάσταση του παλαιού λέβητα και την τοποθέτηση νέου κυκλοφορητής ηλεκτρονικά χειριζόμενου αυξάνεται σημαντικά η ενεργειακή απόδοση του συστήματος θέρμανσης.
Το έργο ενεργειακής αναβάθμισης της Ροδιάς χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ μέσω του ΠΕΠ Κρήτης, καθώς ο Δήμος Μαλεβιζίου κατάφερε με ώριμες και άρτιες μελέτες να επιτύχει την ένταξη έργων ενεργειακής αναβάθμισης συνολικού προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ για σχολικά κτίρια του Δήμου.
Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη αντίστοιχα έργα στο Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το Γυμνάσιο Τυλίσου ενώ έχουν προκηρυχθεί οι διαγωνισμοί για τα έργα ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο Γαζίου και στο 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ηςΟκτωβρίου...

Με την δέουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Εθνικής...

Ηράκλειο:Το Μαλεβιζί τίμησε την Εθνική Επέτειο της...

Μεν. Μποκέας : «Η ελευθερία δεν χαρίστηκε ποτέ. Κερδήθηκε...

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ηςΟκτωβρίου...

Με την δέουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Εθνικής...

Ηράκλειο:Το Μαλεβιζί τίμησε την Εθνική Επέτειο της...

Μεν. Μποκέας : «Η ελευθερία δεν χαρίστηκε ποτέ. Κερδήθηκε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ισπανία: Τα 17 λεπτά που οδήγησαν στη σιδηροδρομική τραγωδία

Σοβαρά ερωτήματα για τις εντολές του κέντρου ελέγχου μετά...

Πόθεν έσχες: Σταθερά στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία – Τι ισχύει από φέτος

Το πόθεν έσχες αποκτά έτσι για πρώτη φορά μια...

Δέματα από χώρες εκτός ΕΕ: Τι αλλάζει στις χρεώσεις από την 1η Νοεμβρίου

Από την 1η Νοεμβρίου τίθεται σε εφαρμογή ένα νέο...