Χανιά:Ανανέωσαν την συνεργασία τους για ένα ακόμη έτος, Ο.Α.Κ. και Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Ημερομηνία:

Την ανανέωση της συνεργασίας τους για ένα (1) ακόμη έτος, επισφράγισαν την Τετάρτη 21/12/2022 ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης [Ο.Α.Κ.Α.Ε.] και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων [Δ.Ε.Υ.Α.Χ.], με την υπογραφή σύμβασης, που αφορά την παροχή νερού.

Αντικείμενο της σύμβασης που υπέγραψαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης και η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., κ. Χρυσούλα Χατζηδάκη, υπό την παρουσία του Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. κ. Εμμανουήλ Κασαπάκη, είναι η παροχή νερού που προορίζεται για ύδρευση και άρδευση, περιοχών του Δήμου Χανίων.

Το ποσό που συμβασιοποιήθηκε ανέρχεται σε ένα εκατομμύριο εννιακόσιες ενενήντα πέντε χιλιάδες ευρώ (1.995.000,00 €).

«Συνεχίζουμε μια παραγωγική συνεργασία. Ο Ο.Α.Κ. και η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. είναι δυο φορείς που έχουν στο επίκεντρο τους την διαχείριση του νερού που εδώ και χρόνια, εργάζονται από κοινού, προκειμένου οι συνδρομητές των Χανίων, ν’ απολαμβάνουν νερό εξαιρετικής ποιότητας, τόσο σε ότι αφορά την ανθρώπινη χρήση, όσο και τις καλλιέργειες. Οι συνεργασίες μας δυναμώνουν και μας οδηγούν πάντα σε ουσιαστικά και μετρήσιμα αποτελέσματα», ανέφερε σε δήλωση του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

«Επισφραγίσαμε την απρόσκοπτη συνεργασία μας με τον Ο.Α.Κ. για ένα ακόμη έτος. Η σύμβαση αφορά την ύδρευση των περιαστικών περιοχών του Δήμου Χανίων, με εξαίρεση τον κεντρικό δήμο και διασφαλίζει νερό άριστης ποιότητας στους συνδρομητές των δικτύων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.», υπογράμμισε από την δική της πλευρά, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., κ. Χρυσούλα Χατζηδάκη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τραυματίστηκε 20χρονος τουρίστας στο φαράγγι της Σαμαριάς...

Ο νεαρός που διέσχισε τον εθνικό δρυμό με γκρουπ...

Απόδραση 25χρονου πακιστανού από την Αγροτική Φυλακή...

Θα αποφυλακιζόταν σε λίγους μήνες αλλά προτίμησε να… αποδράσει....

Τραυματίστηκε 20χρονος τουρίστας στο φαράγγι της Σαμαριάς...

Ο νεαρός που διέσχισε τον εθνικό δρυμό με γκρουπ...

Απόδραση 25χρονου πακιστανού από την Αγροτική Φυλακή...

Θα αποφυλακιζόταν σε λίγους μήνες αλλά προτίμησε να… αποδράσει....
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι επιχειρηματικές επιπτώσεις της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν στην Ελληνική Οικονομία

Η κατάσταση επηρεάζει αρνητικά τόσο την παγκόσμια οικονομία όσο...

Προσλήψεις 29 ειδικευόμενων νοσηλευτών στα νοσοκομεία της Κρήτης

– Όλες οι λεπτομέρειες για τις αιτήσεις και τις...

Φεύγουν από τα ξενοδοχεία οι Ισραηλινοί τουρίστες – Ποιά θα είναι η απώλεια για τον τουρισμό στην Κρήτη

Λόγω της αβεβαιότητας οι Ισραηλινοί τουρίστες αποχώρησαν από τα...