Ρέθυμνο:Δήλωση του Δημάρχου Αμαρίου Παντελή Μουρτζανού με αφορμή το 40ήμερο μνημόσυνο του Μανώλη Καλομενόπουλου του Κωνσταντίνου

«Πέρασαν κιόλας 40 μέρες από την μεγάλη και δυσαναπλήρωτη, για όλους μας, απώλεια του συντοπίτη μας Μανώλη Καλομενόπουλου, ενός δικού μας ανθρώπου. Ενός ανθρώπου που μετουσίωνε, στην πράξη, κάθε αρχή που διέπει το ήθος και τις αξίες ενός γνήσιου Αμαριώτη.

Για μένα ο Μανώλης δεν ήταν ένας συμμαθητής, ένας απλός συνεργάτης. Υπήρξε ένας καλός και αληθινός φίλος, με αμοιβαία αισθήματα εκτίμησης. Ποτέ δεν είναι εύκολο να αποχαιρετάς ένα καλό σου φίλο. Ειδικά όταν αυτός μας άφησε τόσο γρήγορα και τόσο άδικα.

Ο Μανώλης ήταν από τους ανθρώπους που δύσκολα μπορείς να ξεχάσεις. Σε κέρδιζε από τη πρώτη στιγμή. Πίστευε, ότι η πρόοδος και το καλό του Αμαρίου μπορούν να δομηθούν μόνο πάνω στις έννοιες της κατανόησης, του αλληλοσεβασμού, της ενότητας και της αλληλεγγύης.

Υπήρξε πραγματικά πρότυπο καλού, ενεργού και δημιουργικού πολίτη, διατηρώντας πάντοτε χαμηλούς τόνους. Έχαιρε την εκτίμηση, την αναγνώριση και το σεβασμό του συνόλου των συγχωριανών του, συναδέλφων και φίλων του.

Το Αμάρι είναι πλέον φτωχότερο. Συμπαραστεκόμαστε στο πένθος της οικογένειας του»

Τα σχόλια είναι κλειστά.