Χανιά: Η συγκινητική ανάρτηση της «δεύτερης μαμάς του» 29χρονου που πέθανε σε τροχαίο – «Άγγελε μου, Νίκο μου…»

Ο 29χρονος Νίκος Σφυράκης τραυματίστηκε σοβαρά όταν η μηχανή μεγάλου κυβισμού την οποία οδηγούσε βγήκε από την πορεία της, προσκρούοντας σε διαχωριστικό στηθαίο στον ΒΟΑΚ στα Χανιά. Λίγο αργότερα, ο άτυχος μοτοσυκλετιστής άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπώντας ανείπωτη θλίψη στην οικογένειά του.

Ο αδικοχαμένος Νίκος είναι το πρώτο θύμα της ασφάλτου, σε επίπεδο Κρήτης, για το 2023. Το δυστύχημα έλαβε χώρα λίγο μετά τις 5 το απόγευμα χθες Κυριακή, επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, στο ύψος του κόμβου της Σούδας. Σύμφωνα με το neakriti, η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε στο στηθαίο που διαχωρίζει τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Ως αποτέλεσμα, το δίκυκλο ανετράπη και σύρθηκε για δεκάδες μέτρα. Από την πτώση του στο οδόστρωμα, ο μοτοσυκλετιστής τραυματίστηκε βαρύτατα.

Στο σημείο δεν άργησε να μεταβεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον 30χρονο μεταφέροντάς τον στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Εκεί, το ιατρικό προσωπικό έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να σώσει τον άτυχο δικυκλιστή. Δυστυχώς, ο νεαρός δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Η συγκινητική ανάρτηση της «δεύτερης μαμάς του»
Ραγίζει καρδίες η ανάρτηση της Ιωάννας Πατεράκη, την οποία ο αδικοχαμένος Νίκος αποκαλούσε «δεύτερη μαμά», καθώς δεν βρίσκει λόγια για να αποχαιρετήσει τον 29χρονο μοτοσκλετιστή.

«Άγγελε μου

Νίκο μου

Πριν τρεις μέρες τίποτε δεν προμήνυε την καταστροφή που θα ερχόταν.

Πριν τρεις μέρες που βρεθήκαμε για τελευταία φορά με γέλια και χαρές

Νίκο μου

Τίποτε δεν προμήνυε τον χαμό σου

Τι να πω, δεν ξέρω

Πως να παρηγορήσω τους γονείς σου και τον αδελφό σου, δεν ξέρω

Πως να το διαχειριστώ, δεν ξέρω

Είναι τεράστιο το κενό που αφήνεις πίσω σου παιδάκι μου

Καλή αντάμωση αγόρι μου

Σε αγαπώ αλλά δεν μπορώ να είμαι χαρούμενη γιατί πονάω παιδάκι μου

όπως έλεγες, η «δεύτερη μαμά σου».https://lawandorder.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.