Ηράκλειο:Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο ΠΑΓΝΗ

Ημερομηνία:

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και Βουλευτής Ηρακλείου με το ΚΚΕ, με αφορμή τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας αλλά και τα οξυμένα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, όπου πραγματοποιούσαν στάση εργασίας εκείνη την ώρα. Στο κλιμάκιο συμμετείχε και ο Δημήτρης Βρύσαλης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Ο Μανώλης Συντυχάκης χαιρέτισε τη συγκέντρωση των εργαζομένων και τον αγώνα που δίνουν και τόνισε ότι το ΚΚΕ και μέσα στη Βουλή αλλά και έξω αναδεικνύει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην υγεία. Οι αντιλαϊκές πολιτικές, πρόσθεσε, πάνε πακέτο με τις μεταθέσεις και μετακινήσεις. Η στάση της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ μπορεί να δείχνει αυτό το ανάλγητο πρόσωπο, αλλά είναι πολιτική επιλογή για ένα ιδιωτικοποιημένο νοσοκομείο, όπου η τρομοκρατία, το καθεστώς των απλήρωτων υπερωριών θα ενισχυθεί. Το ΚΚΕ παλεύει για την ενίσχυση της αποκλειστικής δημόσιας υγείας σε αντίθεση με το ιδιωτικοποιημένο σύστημα. Όλα αυτά να αποτελέσουν κριτήριο ψήφου για τις επόμενες εκλογές, με ενίσχυση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ παντού.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο του ΚΚΕ περιόδευσε στην αναισθησιολογική κλινική και πραγματοποίησε συνάντηση με μέλος της τριμελούς επιτροπής των γιατρών, όπου συζητήθηκε το ζήτημα των παθολόγων που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και οι τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν σε νοσηλευτικό προσωπικό.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τραγωδία 19χρονου Ραφαήλ: «Κατά το άνοιγμα του...

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από τον Στρατό και...

Ηράκλειο: Επιβάλλεται ανώτατο όριο ταχύτητας στην πόλη...

Σε δημόσια διαβούλευση κυκλοφοριακά θέματα του Δήμου Ηρακλείου. Την επιβολή...

Τραγωδία 19χρονου Ραφαήλ: «Κατά το άνοιγμα του...

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από τον Στρατό και...

Ηράκλειο: Επιβάλλεται ανώτατο όριο ταχύτητας στην πόλη...

Σε δημόσια διαβούλευση κυκλοφοριακά θέματα του Δήμου Ηρακλείου. Την επιβολή...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Προ των πυλών νέα μεγάλη κακοκαιρία – Η Κρήτη παραμένει σε ξηρασία παρά τις βροχές

Προσοχή σε Δυτική Ελλάδα, Μακεδονία και Θράκη - Ήπιες...

Ήλιος, θάλασσα αλλά και ιστορία, πολιτισμός, γαστρονομία οι λόγοι που επισκέπτονται την Κρήτη οι τουρίστες

Ήλιος, θάλασσα αλλά και ιστορία, πολιτισμός, γαστρονομία οι λόγοι...

Αρχισε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία για την Ιταλία

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα ταξιδέψει για εννέα ημέρες στην...