Λευτέρης Αυγενάκης: Ψήφος εμπιστοσύνης για το έργο μας

Ημερομηνία:

«Στο δρόμο προς τις κάλπες θα κυριαρχήσει η σύγκριση της συνέπειας λόγων και απτών έργων της Νέας Δημοκρατίας κι όχι η σύγκρουση, η τοξικότητα και η πόλωση που επιδιώκει η αντιπολίτευση».

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας που συζητήθηκε στην Βουλή και την οποία υπέβαλε εναντίον της κυβέρνησης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Από το Ηράκλειο το προηγούμενο διήμερο -και τις άλλες Περιφέρειες της χώρας νωρίτερα- ως τον Ναό της Δημοκρατίας, τη Βουλή, η κοινωνία και το Κοινοβούλιο επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη τους και τη στήριξή τους στην κυβέρνησή μας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ψήφος εμπιστοσύνης για το έργο μας αυτή την τετραετία, δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε. Ο κόσμος θυμάται, βλέπει, αναγνωρίζει και ζητά να πηγαίνουμε σταθερά μπροστά!

Στο δρόμο προς τις κάλπες θα κυριαρχήσει η σύγκριση της συνέπειας λόγων και απτών έργων της Νέας Δημοκρατίας κι όχι η σύγκρουση, η τοξικότητα και η πόλωση που επιδιώκει η αντιπολίτευση.

Η σύγκριση του παρόντος και του λαμπρού μέλλοντος που προδιαγράφεται με το ζοφερό πρόσφατο παρελθόν, που είχε θύμα τη χώρα και τους πολίτες της, όλους μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά! Η Ελλάδα προκόβει και αλλάζει!», αναφέρει ο κ. Αυγενάκης στην ανάρτησή του.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Παραιτήθηκε η Κίμπερλι Γκιλφόιλ – «Ψευδείς οι...

Την παραίτησή της μέσω του Χ ανακοίνωσε η πρέσβης...

Η πραγματική παραγωγή των φωτοβολταϊκών στην Κρήτη

Η Κρήτη διαθέτει ένα από τα υψηλότερα ηλιακά δυναμικά...

Παραιτήθηκε η Κίμπερλι Γκιλφόιλ – «Ψευδείς οι...

Την παραίτησή της μέσω του Χ ανακοίνωσε η πρέσβης...

Η πραγματική παραγωγή των φωτοβολταϊκών στην Κρήτη

Η Κρήτη διαθέτει ένα από τα υψηλότερα ηλιακά δυναμικά...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Όσα μπορεί να μας διδάξει η αποτυχία

Μας αρέσει ή όχι η αποτυχία είναι κομμάτι της...

Ανατροπή με τη στρατιωτική θητεία: Χιλιάδες στρατεύσιμοι αντί για Νοέμβριο καλούνται το 2027

Αλλαγή στον προγραμματισμό της στρατιωτικής τους θητείας διαπιστώνουν πολλοί...

Φοιτητικό επίδομα: Ποιοι δικαιούνται έως 2.500 ευρώ – Όλες οι αλλαγές

Αυξημένο στεγαστικό επίδομα, νέες φοιτητικές εστίες, ανακαινίσεις και επενδύσεις...

Το Ηράκλειο στο επίκεντρο της σύγχρονης Αναπαραγωγικής Ιατρικής – Διεθνής συμμετοχή

Περίπου 200 γιατροί, ερευνητές και επαγγελματίες υγείας από την...