Πολιτική δραστηριότητα Κ.Ο Ηρακλείου του ΚΚΕ

Ημερομηνία:

Η Τ.Ε. Ηρακλείου του ΚΚΕ μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτικής δραστηριότητας συνεχίζει το πλατύ πολιτικό άνοιγμα με συσκέψεις, εκδηλώσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς απευθύνοντας κάλεσμα συμπόρευσης και ενίσχυσης του ΚΚΕ παντού. Συγκεκριμένα:

– Την Τρίτη 7/2 θα πραγματοποιηθεί:

Σύσκεψη με εργαζόμενους του εργοταξίου Καστελίου, στις 7:00μμ, στο μεζεδοπωλείο «Ντόκος» στο Ηράκλειο, με κεντρικό ομιλητή τον Γιάννη Γωνιανάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

– Την Τετάρτη 8/2 θα πραγματοποιηθεί:

Σύσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης ΕΒΕ του ΚΚΕ με τίτλο: «Συμπόρευση τώρα με το ΚΚΕ ενάντια στην ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια και τους πλειστηριασμούς», στις 6:30μμ, στο μεζεδοπωλείο «Ντόκος» στο Ηράκλειο, με κεντρική ομιλήτρια την Μαρία Κυπραίου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου του ΚΚΕ.

– Την Πέμπτη 9/2 θα πραγματοποιηθεί:

Περιοδεία στην επιχείρηση Candia Nuts, στις 12:00μμ, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ.

– Την Παρασκευή 10/2 θα πραγματοποιηθούν:

Περιοδεία στους οικίσκους των σεισμόπληκτων, στις 6:30μμ, στο Αρκαλοχώρι, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Πολιτική εκδήλωση- συνεστίαση της Κομματικής Οργάνωσης Χερσονήσου- Μινώα του ΚΚΕ με τίτλο: «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, στον δρόμο της ανατροπής, με ΚΚΕ πιο δυνατό», στις 8:00μμ, στο εστιατόριο «Del Mondo» στο Αρκαλοχώρι, με κεντρικό ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει γλέντι με τους Σακαβέλη Νίκο (μπουζούκι, φωνή), Ζηδιανάκη Νίκο (αρμόνιο) και Διαμαντίδη Γιάννη (φωνή).

– Την Κυριακή 12/2 θα πραγματοποιηθεί:

Πολιτική εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Υγείας του ΚΚΕ με τίτλο: «Ισχυρό ΚΚΕ και οργανωμένος λαός, εγγύηση για τη ζωή και την υγεία στο ύψος των αναγκών μας», στις 6:00μμ, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, με κεντρική ομιλήτρια την Αφροδίτη Ρέτζιου, μέλος του Τμήματος Υγείας της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Ευχαριστήριο Δήμου Μαλεβιζίου για τις δωρεές προς...

Ο Δήμος Μαλεβιζίου και το Κοινωνικό Παντοπωλείο εκφράζουν τις...

Τραγωδία στον Γιούχτα: Νεκρός 66χρονος κατά τη...

Τι αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια του...

Ηράκλειο:Ευχαριστήριο Δήμου Μαλεβιζίου για τις δωρεές προς...

Ο Δήμος Μαλεβιζίου και το Κοινωνικό Παντοπωλείο εκφράζουν τις...

Τραγωδία στον Γιούχτα: Νεκρός 66χρονος κατά τη...

Τι αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια του...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δουλειές του σπιτιού και σεξ: Μια πολύπλοκη σχέση

ν μοιράζεστε τις δουλειές του σπιτιού με τον σύντροφό...

Ηράκλειο:Ευχαριστήριο Δήμου Μαλεβιζίου για τις δωρεές προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Δήμος Μαλεβιζίου και το Κοινωνικό Παντοπωλείο εκφράζουν τις...

Η αρχαία ελληνική φιλοσοφία ίσως σωθεί από τους… Κινέζους, αλλά για ποιό λόγο;

Το έντονο ενδιαφέρον της Κίνας για την ελληνική φιλοσοφία...

Τι είναι το gymtimidation και πως μπορούμε να το ξεπεράσουμε;

Νιώθεις καμιά φορά να σε πιάνει άγχος στο γυμναστήριο;...