Ενημέρωση από το Τμήμα Αλιείας της Π.Ε. Ρεθύμνης

Ημερομηνία:

Το Τμήμα Αλιείας Π.Ε. Ρεθύμνης ενημερώνει τους Αλιείας της Π.Ε. Ρεθύμνης ότι, από ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εστάλη Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ 2 η οποία αφορά την «Χρηματική αποζημίωση των φορέων εκμετάλλευσης του τομέα αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας για το διαφυγόν εισόδημά τους και για το πρόσθετο κόστος που προέκυψε λόγω της διατάραξης της αγοράς η οποία προκλήθηκε από τον επιθετικό πόλεμο της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας και τις επιπτώσεις της στην εφοδιαστική αλυσίδα της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας» του μέτρου 3.4.3. με ΑΔΑ: Ψ9ΟΦ4653ΠΓ-ΜΗΔ.
Οι ενδιαφερόμενοι αλιείς υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά μέσω διαδικτυακής εφαρμογής που λειτουργεί στον ιστότοπο «apozimiosi-metro343.alieia.gr». Ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων από τις 6-2-2023 έως 15-3-2023.
Οι ενδιαφερόμενοι αλιείς μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αλιείας της Π.Ε. Ρεθύμνης για πληροφορίες και διευκρινήσεις. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2831343804.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Αμαρίου : Διήμερες εκδηλώσεις Τιμής και...

Σας προσκαλούμε στις Διήμερες Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για...

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Νεκρός 34χρονος – Βρέθηκε...

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης – Αποκλείστηκε...

Δήμος Αμαρίου : Διήμερες εκδηλώσεις Τιμής και...

Σας προσκαλούμε στις Διήμερες Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για...

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Νεκρός 34χρονος – Βρέθηκε...

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης – Αποκλείστηκε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΤτΕ: Έκρηξη 11% στα ταξιδιωτικά έσοδα στο 6μήνο

Σύμφωνα με την ΤτΕ το α' εξάμηνο το έλλειμμα...

Δήμος Πλατανιά:Εκδήλωση τιμής και μνήμης στον μνημείο εκτελεσθέντων,στον Κακόπετρο

Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα...

Hράκλειο:Μελέτες, έργα και χρηματοδοτήσεις στο προσκήνιο του Δήμου Χερσονήσου

Σειρά μεγάλων έργων και μελετών, με χρηματοδότηση από τρέχουσες...