Έπεσαν οι μάσκες – Εξώδικο Κασιδιάρη στον Τασούλα για το μπλόκο στο κόμμα

Ημερομηνία:

Εξώδικο στον πρόεδρο της Βουλής έστειλε ο νεοναζί κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού, Ηλίας Κασιδιάρης, ισχυριζόμενος πως είναι αντισυνταγματική η κυβερνητική τροπολογία για το εκλογικό μπλόκο σε φασιστικά μορφώματα.

Σύμφωνα με συνεργάτες του Κωνσταντίνου Τασούλα, το εξώδικο αυτό αποτελεί ομολογία πως το καταδικασμένο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης είναι πραγματικός ηγέτης του μορφώματος «Εθνικού Κόμματος- Έλληνες».

Αποκαλύφθηκε

«Επιβεβαιώνεται και με δικαστικό κλητήρα ποιος είναι ο πραγματικός επικεφαλής» του «Εθνικού Κόμματος- Έλληνες» σχολίαζαν κύκλοι της Βουλής σχετικά με το εξώδικο που απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα από τις φυλακές Δομοκού ο Ηλίας Κασιδιάρης, υποστηρίζοντας ότι η τροπολογία που έχει καταθέσει η Κυβέρνηση είναι αντισυνταγματική.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, έχει διαβιβάσει το πολυσέλιδο εξώδικο για ενημέρωση και στα κόμματα της Βουλής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνταγματική Αναθεώρηση: Κανένα άρθρο δεν συγκέντρωσε ”180”...

Διαφοροποίηση της Ντόρας Μπακογιάννη για την πρόταση σχετικά με...

K. Μητσοτάκης: Έξτρα μείωση στο πετρέλαιο κίνησης...

Η καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτηση από τον πρωθυπουργό στα μέσα...

Συνταγματική Αναθεώρηση: Κανένα άρθρο δεν συγκέντρωσε ”180”...

Διαφοροποίηση της Ντόρας Μπακογιάννη για την πρόταση σχετικά με...

K. Μητσοτάκης: Έξτρα μείωση στο πετρέλαιο κίνησης...

Η καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτηση από τον πρωθυπουργό στα μέσα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΑΑΔΕ: Διευκρινίσεις για τη φορολογητέα δωρεά επί μεταφοράς χρημάτων

Η αρχική δωρεά φορολογείται πάντοτε, εφόσον υποβληθεί δήλωση φόρου...

Ο Ολυμπος στην κορυφή της UNESCO

Αναγνωρίζεται από την Επιτροπή Παγκόσμιας Κληρονομιάς ως ένα από...