Παραμένει και σήμερα ανοιχτό το Κέντρο Αστέγων του Δήμου Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει τους δημότες ότι εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών το Κέντρο Αστέγων (Λεωφόρος Ικάρου, απέναντι από την ΣΕΑΠ) θα παραμείνει ανοιχτό την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, έως και το πρωί της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου (μέχρι νεοτέρας).

Το Κέντρο Αστέγων του Δήμου λειτουργεί έτσι κι αλλιώς καθημερινά, με δυνατότητα διανυκτέρευσης για όσους αστέγους επιθυμούν να φιλοξενηθούν και έχουν την δυνατότητα να αυτοεξυπηρετηθούν. Κατά την διάρκεια των έκτακτων καιρικών φαινομένων δεν απαιτούνται διαδικασίες εισόδου αλλά απαιτείται η επίδειξη ταυτοποιητικού/νομιμοποιητικού εγγράφου.

Σε όλους τους χώρους θα τηρούνται τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για αποφυγή διασποράς του Covid-19 .

Ανοιχτές θα παραμείνουν την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου μέχρι τις 8.00 το βράδυ η αίθουσα σεμιναρίων στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο και το Πολύκεντρο Νεολαίας στην οδό Ανδρόγεω, για όσους θέλουν να προστατευτούν από το ψύχος.

Τέλος, ανοιχτοί είναι και οι θερμαινόμενοι χώροι των κυλικείων των έντεκα ΚΕΚΟΙΦ/ΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου, μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Κέντρο Αστέγων: 2810 336050 από τις 8.00 το πρωί έως 3.00 το μεσημέρι
Δημοτική Αστυνομία: 2813 409500 από 8.00 έως 8.00 το βράδυ
Γραμμή αιτημάτων Δήμου Ηρακλείου: 2813 409 409

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Εκπαιδευτικές δράσεις για την 28η Οκτωβρίου από...

Με αφετηρία τη συμπλήρωση 86 χρόνων από την ιστορική...

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου για την μελέτη των...

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Προχωράμε στο αποφασιστικό βήμα το οποίο ανοίγει...

Ηράκλειο:Εκπαιδευτικές δράσεις για την 28η Οκτωβρίου από...

Με αφετηρία τη συμπλήρωση 86 χρόνων από την ιστορική...

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου για την μελέτη των...

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Προχωράμε στο αποφασιστικό βήμα το οποίο ανοίγει...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΚΤΕΛ: Νέα παράταση στον διαγωνισμό για την απελευθέρωση των συγκοινωνιών στην Κρήτη

Πότε θα «κληρώσει» τελικά για τις αστικές και υπεραστικές...

Γιατί η ΑΙ θέλει να μιμηθεί τον Αϊνστάιν

Η παγκόσμια βιομηχανία της ΑΙ εκτιμάται σήμερα στα 430-620...

Τα 5 «μυστικά» του αυτοσεβασμού

Ο αυτοσεβασμός σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε πως και οι δικές...