Γιατί δεν ανακοινώθηκε σήμερα η απόφαση για την αποφυλάκιση ή μη της Εύας Καϊλή

Ημερομηνία:

Η απόφαση για την αποφυλάκιση ή μη της Εύας Καϊλή, αναμένεται, όπως έγινε γνωστό μετά το τέλος της ακρόασής της στο εφετείο, την Παρασκευή, 3 Μαρτίου. Η ακρόαση τόσο της Εύας Καϊλή όσο και του Μαρκ Ταραμπέλα για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Qatargate, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, μετά την έφεση που είχαν ασκήσει.

Το εφετείο εξέτασε αν η Εύα Καϊλή θα παραμείνει υπό κράτηση ή όχι σε μια «κεκλεισμένων των θυρών» ακρόαση.

Γιατί δεν ανακοινώθηκε σήμερα η απόφαση

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, είναι συνήθης πρακτική του εφετείου να καθυστερεί τις αποφάσεις και να μην βγαίνουν την ίδια μέρα, καθώς οι εφέσεις εξετάζονται από τρεις, και όχι έναν, δικαστές, όπως γίνεται στις ακροάσεις.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, η καθυστέρηση αυτή δε σημαίνει τίποτα για ενδεχόμενη αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή, ενώ οι χαμηλοί τόνοι που κράτησε ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, στις δηλώσεις του, φανερώνει μια αλλαγή στην υπεράσπισή της, δεδομένου ότι η βελγική κουλτούρα δε σηκώνει «πολλές φασαρίες».

Πόσο επηρεάζει την Εύα Καϊλή η αποφυλάκιση Τζιόρτζι

Το γεγονός ότι έχει αποφυλακιστεί με βραχιολάκι ο σύζυγος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, σύμφωνα με κάποιους μπορεί να επηρεάσει αρνητικά στην ενδεχόμενη αποφυλάκισή της, καθώς καταρρίπτεται το επιχείρημα ότι πρέπει να βρίσκεται δίπλα στο παιδί της.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην επηρεάζει το δικαστήριο, καθώς η σχέση μητέρας – παιδιού λογίζεται ως αναντικατάστατη στο βελγικό δίκαιο.

Όσο για την απόφαση της Παρασκευής, η πλευρά Καϊλή λέει ότι είναι 50 – 50, με τους ειδήμονες να αποφεύγουν τις εκτιμήσεις γιατί κανείς δεν περίμενε και την αποφυλάκιση του συζύγου της.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τρομερός Καραλής, πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο...

Μανόλο πέρασε με την πρώτη τα 6.05μ. Ο Εμμανουήλ Καραλής...

Έρχεται «σούπερ Ελ Νίνιο» που θα… βράσει...

Το φαινόμενο μπορεί να κάνει την εμφάνιση του ενισχυμένο...

Τρομερός Καραλής, πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο...

Μανόλο πέρασε με την πρώτη τα 6.05μ. Ο Εμμανουήλ Καραλής...

Έρχεται «σούπερ Ελ Νίνιο» που θα… βράσει...

Το φαινόμενο μπορεί να κάνει την εμφάνιση του ενισχυμένο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πυραυλική επίθεση του Ιράν στην πόλη Ντιμόνα του Ισραήλ – Τουλάχιστον 47 τραυματίες

Μεταξύ των θυμάτων συγκαταλέγεται ένα 12χρονο αγόρι που βρίσκεται...

Έρχεται «σούπερ Ελ Νίνιο» που θα… βράσει τον πλανήτη

Το φαινόμενο μπορεί να κάνει την εμφάνιση του ενισχυμένο...