Αποφυλακίστηκε από τις φυλακές της Τρίπολης ο Νίκος Σειραγάκης

Ημερομηνία:

Είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια φυλάκισης, που με τη συγχώνευση έγιναν 220 και που σε πραγματικά χρόνια έκτισης μειώνονται σε 25 και τελικά σε 20 με τον νέο ποινικό κώδικα

12,5 χρόνια μετά την σύλληψη του, τρία χρόνια μετά την πρώτη αποφυλάκισή του, η οποία δεν κράτησε παρά λίγες μέρες μετά τον ντόρο που προκλήθηκε, ο Νίκος Σειραγάκης, ο προπονητής που καταδικάστηκε για την ασέλγεια σε 36 ανήλικους, αποφυλακίστηκε υπό όρους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται το goodnet.gr, ο Σειραγάκης αποφυλακίστηκε – μετά την σχετική αίτηση που κατέθεσε στο συμβούλιο του σωφρονιστικού καταστήματος όπου βρισκόταν τα τελευταία χρόνια – από τις φυλακές της Τρίπολης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Σειραγάκης, που καταδικάστηκε για βαρύτατα εγκλήματα κατά ανηλίκων σε 401 χρόνια κάθειρξης, έχει δηλώσει ως τόπο κατοικίας περιοχή της Αττικής, όπου υποχρεούται να παρουσιάζεται δύο φορές τον μήνα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για να δίνει το «παρών», ενώ από τους βασικότερους όρους που του έχουν επιβληθεί είναι να μην επιστρέψει σε οποιαδήποτε περιοχή της Κρήτης και να μην έχει την παραμικρή επαφή με ανήλικο χωρίς παρουσία ή την συναίνεση των εχόντων την επιμέλεια, καθώς και να παρακολουθεί συνεδρίες με ψυχίατρο.

Να θυμίσουμε ότι είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια φυλάκισης, που με τη συγχώνευση έγιναν 220 και που σε πραγματικά χρόνια έκτισης μειώνονται σε 25 και τελικά σε 20 με τον νέο ποινικό κώδικα. Ο Σειραγάκης καταδικάστηκε πρωτόδικα για κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος 36 παιδιών, ενώ την ίδια ποινή του επέβαλε και το εφετείο.

Στα τέλη Απριλίου του 2020 είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές των Γρεβενών, που τότε εξέτιε την ποινή του, όμως λίγες ημέρες αργότερα είχε συλληφθεί για παραβίαση των όρων της αποφυλάκισης και οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές. Τότε, είχε δηλώσει ως τόπο διαμονής περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ κατά πληροφορίες, μετά την εκ νέου φυλάκισή του, παρέμεινε για κάποιο διάστημα στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Τρίπολη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2011, που συνελήφθη για τα ειδεχθή εγκλήματά του κατά των ανηλίκων, είχε προφυλακιστεί στις φυλακές Τριπόλεως. Η δίκη του, τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό, είχε πραγματοποιηθεί στο Εφετείο του Πειραιά, για λόγους προστασίας της ανηλικότητας των θυμάτων του.https://www.goodnet.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πρόσκληση για Άθληση στον Κήπο του Ρεθύμνου

Ελάτε να γυμναστούμε μαζί κάθε Τετάρτη αναφέρει ο Συλλογος...

Ο θρυλικός Μικ Τζάγκερ στο Ρέθυμνο –...

Μια ξεχωριστή επίσκεψη δέχθηκε το Μουσείο Αρχαίας Ελεύθερνας, καθώς...

Πρόσκληση για Άθληση στον Κήπο του Ρεθύμνου

Ελάτε να γυμναστούμε μαζί κάθε Τετάρτη αναφέρει ο Συλλογος...

Ο θρυλικός Μικ Τζάγκερ στο Ρέθυμνο –...

Μια ξεχωριστή επίσκεψη δέχθηκε το Μουσείο Αρχαίας Ελεύθερνας, καθώς...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πρόσκληση για Άθληση στον Κήπο του Ρεθύμνου

Ελάτε να γυμναστούμε μαζί κάθε Τετάρτη αναφέρει ο Συλλογος...

Προσωπικός Αριθμός: Τι θα γίνει σε όσους δεν προχωρήσουν στην ενεργοποίηση του

Ποια είναι τα βήματα. Μια νέα εποχή στην ταυτοποίηση ξεκινά...

«Έρχονται τα χειρότερα» λέει συγγενής της μίας οικογένειας στα Βορίζια

Τι αναφέρουν κάτοικοι του χωριού μετά το αιμοτοκύλισμα. Ο 90χρονος...

Ξυπνάτε στις 3 κάθε πρωί; Το κόλπο που υπόσχεται να κοιμηθείτε ξανά αμέσως

Εάν ξυπνάτε κάθε πρωί από τα χαράματα και αγωνίζεστε...