Κρήτη: Στην Αργυρούπολη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ημερομηνία:

Ο κ. Μητσοτάκης αυτή την ώρα βρίσκεται στην πρότυπη Μονάδα Επεξεργασίας Χαρουπιού και αργότερα θα επισκεφθεί την πόλη του Ρεθύμνου

Στην περιοχή της Αργυρούπολης έφτασε περίπου στις 10:30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη. Ο κ. Μητσοτάκης αυτή την ώρα βρίσκεται στην πρότυπη Μονάδα Επεξεργασίας Χαρουπιού, ενώ στην συνέχεια θα μεταβεί στο καφενείο του χωριού όπου θα έχει επαφές με τους κατοίκους.

Έπειτα, αναμένεται να επισκεφθεί την πόλη του Ρεθύμνου, όπου θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Αργότερα, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στο Ηράκλειο για τις πανηγυρικές υπογραφές της σύμβασης για την κατασκευή του ενδιάμεσου τμήματος “Χερσόνησος-Νεάπολη” του νέου ΒΟΑΚ. Η υπογραφή της σύμβασης θα γίνει στις 12:30 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, παρουσία του υφυπουργού Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες Σάββατο 22 Απριλίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε ομιλία στα Χανιά, από τον Φάρο του Ενετικό λιμανιού. «Δεν επέλεξα τυχαία να βρίσκομαι στην Κρήτη αυτή την ημέρα. Είναι μία ημέρα σημαντική για εμάς», ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του ο πρωθυπουργός.

Ειδικότερα, όπως τόνισε «ολοκληρώνοντας την πρώτη μας τετραετία όπως είχα δεσμευτεί. Από σήμερα θυροκολλείται στη Βουλή το προεδρικό διάταγμα διάλυσης της και ξεκινά επίσημα η προεκλογική μας διαδρομή».

«Νιώθω σήμερα ανάμεσα μας τον Κωνσταντίνο και τη Μαρίκα Μητσοτάκη», τόνισε, ενώ παράλληλα πρόσθεσε: «Καμία κυβέρνηση δεν αντιμετώπισε τόσα εμπόδια και τόσες αντίξοες συνθήκες, κι όμως τις ξεπεράσαμε όλες και τις μετατρέψαμε σε επιτυχίες».

«Οι Χανιώτες και οι Χανιώτισσες στέλνουν μήνυμα νίκης και στις 21 Μαΐου μπλε θα είναι όχι μόνο η Κρήτη, αλλά ολόκληρη η Ελλάδα», είπε. «Όχι δεύτερη φορά στη συμφορά», ενώ την ίδια ώρα πρόσθεσε «θα μας εμπιστευτεί και πάλι η ελληνική κοινωνία γιατί τηρήσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις».

«Η Ελλάδα του 2023 δε θυμίζει σε τίποτα την Ελλάδα του 2015», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό του κυβερνητικού έργου. Την ίδια ώρα τόνισε μεταξύ άλλων «είμαι εδώ όχι για υποσχέσεις, αλλά για έργα».https://www.neakriti.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας στη Δημόσια...

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας είναι και πάλι...

Στο νοσοκομείο σε κατάσταση οξείας μέθης μια...

Στο νοσοκομείο σε κατάσταση οξείας μέθης μεταφέρθηκε το βράδυ...

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας στη Δημόσια...

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας είναι και πάλι...

Στο νοσοκομείο σε κατάσταση οξείας μέθης μια...

Στο νοσοκομείο σε κατάσταση οξείας μέθης μεταφέρθηκε το βράδυ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών στο Λασίθι

Κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό...

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο νέος Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηρακλείου

Αντικαθιστά τον προηγούμενο ΟΕΥ του 2011, αντιμετωπίζει διαχρονικές δυσλειτουργίες,...

«Σκοτώσαμε τον νέο αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων του Ιράν», λέει το Ισραήλ

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη, ότι σκότωσε τον...