Χανιά: Δημοτικός Κήπος… Καταγγελίες πολιτών ότι τους κλείδωσαν μέσα

Ημερομηνία:

Τα παράπονά τους για το ωράριο λειτουργίας του δημοτικού κήπου που έχει ανοίξει εν μέρει από την 1η Απριλίου μετά την ανάπλασή του, εκφράζουν πολίτες που ήρθαν αντιμέτωποι με την δυσάρεστη έκπληξη να βρεθούν… κλειδωμένοι μέσα! Όπως σημειώνουν, περίπου στις 22:30 το βράδυ, οι πόρτες του Κήπου κλειδώνουν, με αποτέλεσμα όποιος δεν αντιληφθεί το επικείμενο κλείσιμο να μείνει… κλειδωμένος μέσα.

Από τη μεριά τους οι υπεύθυνοι απαντούν πως ένας εργαζόμενος του καφέ φροντίζει ώστε να ενημερωθούν όλοι οι επισκέπτες, κάνοντας τον γύρο του Κήπου και χρησιμοποιώντας μάλιστα και σφυρίχτρα, ενώ το ωράριο αυτό δεν είναι μόνιμο αλλά θα επεκταθεί μέχρι μετά τα μεσάνυχτα μόλις παραδοθεί το έργο και ανοίξει και το θερινό σινεμά.

«Την Τρίτη από τις 22:15 κλείδωσαν χωρίς ενημέρωση στους επισκέπτες κάποιος να φωνάξει με αποτέλεσμα να κλειδωθούμε τουλάχιστον 10-15 άτομα μέσα και να βγαίνουμε από το πλάι στο ξενοδοχείο… Υπάρχει κάποια επισήμανση, κάποια ταμπέλα να λέει το ωράριο για να μην συμβεί και σε άλλους αυτό που έγινε;» σημειώνει πολίτης.

Το zarpanews.gr απευθύνθηκε στους υπεύθυνους της δημοτικής Αρχής και του καφέ, για να λάβει την απάντηση ότι προσωρινά και μέχρι να τεθεί ο χώρος σε πλήρη λειτουργία, οι πόρτες κλειδώνουν με το κλείσιμο του καφέ, δηλαδή περίπου στις 22:30 – 23:00. Σε μερικές εβδομάδες, όταν ανοίξει και το σινεμά και το έργο παραληφθεί επίσημα, θα ψηφιστεί συγκεκριμένος κανονισμός λειτουργίας και το ωράριο θα αναρτηθεί στις πύλες εισόδου ώστε να το γνωρίζει ο επισκέπτης.

Μέχρι τότε, ο κόσμος πρέπει να έχει κατά νου ότι ο χώρος παραμένει εν μέρει εργοτάξιο και η λειτουργία του δεν έχει πάρει την οριστική της μορφή.

zarpanews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σεισμός τώρα: 4,5 Ρίχτερ στα Χανιά

Σεισμός τώρα: 4,5 Ρίχτερ στα Χανιά Νοτιοδυτικά της Παλαιόχωρας το...

Κρήτη: Τι βρέθηκε στο βαν του 58χρονου...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τη...

Σεισμός τώρα: 4,5 Ρίχτερ στα Χανιά

Σεισμός τώρα: 4,5 Ρίχτερ στα Χανιά Νοτιοδυτικά της Παλαιόχωρας το...

Κρήτη: Τι βρέθηκε στο βαν του 58χρονου...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η μετάλλαξη του Αιγαίου: Νέοι κάτοικοι, τουρισμός και αγροτιά που χάνεται

Αιγαίο: Όταν τα νησιά εγκαταλείπουν τις «ρίζες» τους. Η παραδοσιακή...

Στο μικροσκόπιο οι παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους

Οι πρόσφατες προειδοποιήσεις για παρενέργειες των αγωνιστών GLP-1 επαναφέρουν...

Λύση για την ισοτιμία πτυχίων 400.000 αποφοίτων των πρώην ΤΕΙ φέρνει ρύθμιση του υπ. Παιδείας

Η διαδικασία βασίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια, όπως το ευρωπαϊκό...