Ηράκλειο:Διαδοχικές συναντήσεις στην Περιφέρεια Κρήτης και στον δήμο Ηρακλείου, είχε ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΜέΡΑ25- Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιώργος Λογιάδης.

Ημερομηνία:

Επίσκεψη σε φορείς και υπηρεσίες

Διαδοχικές συναντήσεις στην Περιφέρεια Κρήτης και στον δήμο Ηρακλείου, είχε ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΜέΡΑ25- Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιώργος Λογιάδης.
Συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη και τον δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Λαμπρινό ενώ επισκέφθηκε και πολλές υπηρεσίες που καλούνται να σηκώσουν ένα δυσβάστακτο βάρος λόγω της υποστελέχωσης.
Είναι γνωστά τα δυσεπίλυτα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που με σθένος στηλιτεύει τέσσερα χρόνια το ΜέΡΑ25.
Αρμοδιότητες δίχως πόρους, ή αρμοδιότητες χωρίς ανθρώπους εξαιτίας των μνημονιακών κυβερνήσεων για την ενδυνάμωση των Περιφερειών που υποφέρουν από τις ελλείψεις.
Τέλος ο κ. Λογιάδης επισκέφθηκε το Μηχανολογικό, τη Δημοτική αστυνομία, τον ΕΟΤ και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Άμεσα μέτρα για την παραβατικότητα ζητά από...

Την άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση των ολοένα...

Ηράκλειο:«Donna Nobis Pacem – Echoes of Hope»...

Μουσικοχορευτική παράσταση για την ειρήνη, την αρμονία και την...

Άμεσα μέτρα για την παραβατικότητα ζητά από...

Την άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση των ολοένα...

Ηράκλειο:«Donna Nobis Pacem – Echoes of Hope»...

Μουσικοχορευτική παράσταση για την ειρήνη, την αρμονία και την...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του προγράμματος «Αποσπερίδες»του Δήμου Ρεθύμνης

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του προγράμματος «Αποσπερίδες» που διοργανώνει το...

Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου: Μνημείο για τους δύο πυροσβέστες και άμεση στήριξη των πυρόπληκτων

Ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης, προχωρώντας σε έναν...