Ατύχημα στο Ηράκλειο: Γάντζος γερανού χτύπησε λεωφορείο – Από τύχη γλίτωσαν τα χειρότερα μητέρα και το μωρό της

Ημερομηνία:

Γάντζος από γερανό χτύπησε λεωφορείο με τουρίστες στο Ηράκλειο, ενώ κινδύνευσε μητέρα με το μωρό της.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, γάντζος από γερανό χτύπησε το πλαϊνό τζάμι του λεωφορείου, με αποτέλεσμα να επικρατήσουν σκηνές πανικού μεταξύ των επιβαινόντων.

Εκτελούνταν εργασίες αντιστήριξης του δρόμου
Το περιστατικό έλαβε χώρα την ώρα που το όχημα κινούνταν επί του ΒΟΑΚ, με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο, λίγο πριν τη Λυγαριά. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε στο σημείο όπου εκτελούνται εργασίες αντιστήριξης του δρόμου και, σύμφωνα με επαγγελματίες, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που σημειώνεται παρόμοιο περιστατικό.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν από τύχη, καθώς σε περίπτωση που ο γάντζος «προσγειωνόταν» λίγα εκατοστά χαμηλότερα, πιθανώς θα τραυμάτιζε επιβαίνοντες.

Αυτή που κινδύνευσε περισσότερο ήταν τουρίστρια, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της το μωρό της, και βρισκόταν σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο όπου έσπασε το τζάμι.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τραγωδία στη Μεσαρά: Έφυγε από τη ζωή...

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η 12χρονη που...

Αλέξης Τσίπρας από το Ηράκλειο: σφοδρή κριτική...

Με έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά και σαφή προγραμματικό προσανατολισμό ολοκληρώθηκε...

Τραγωδία στη Μεσαρά: Έφυγε από τη ζωή...

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η 12χρονη που...

Αλέξης Τσίπρας από το Ηράκλειο: σφοδρή κριτική...

Με έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά και σαφή προγραμματικό προσανατολισμό ολοκληρώθηκε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μαΐος 2026: Το «Φεγγάρι των Λουλουδιών» και το σπάνιο Blue Moon φωτίζουν διπλά τον ουρανό

Ένα σπάνιο και συγχρόνως εντυπωσιακό φαινόμενο αναμένεται να φωτίσει...

Global Sumud Flotilla: Αναχαίτιση του στόλου ανοιχτά της Κρήτης

Ισραηλινά πλοία αναχαίτισαν σκάφη του Διεθνούς Στόλου Global Sumud...