Έφυγε και άφησε μόνα στο σπίτι τρία μικρά παιδιά, το ένα παραπληγικό

Ημερομηνία:

Άφησε τα τρία μικρά παιδιά της, το ένα παραπληγικό, ολομόναχα στο σπίτι για δύο ολόκληρες ημέρες, μέχρι που την εντόπισαν αστυνομικοί και την συνέλαβαν για έκθεση.

Ο λόγος για μία 33χρονη, η οποία μάλλον θεωρεί φυσιολογική αυτήν την κατάσταση, υποστηρίζοντας ότι τα παιδιά ήταν σε θέση να φροντίσουν τον εαυτό τους.

Πρόκειται για δύο αγόρια και ένα κορίτσι, ηλικίας 5,7 και 9 ετών. Το ένα παιδί, όπως προαναφέρθηκε, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα και έτσι ήταν τα άλλα δύο αδερφάκια που έπρεπε να κοιτάξουν και τον εαυτό τους και αυτό.

Φέρεται μάλιστα να υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες από τη γειτονιά που αναφέρουν ότι στην προσπάθεια τους να μαγειρέψουν, τα παιδιά κόντεψαν να βάλουν, άθελα τους φυσικά, φωτιά στο σπίτι.

Την οικογένεια επισκέφθηκαν κοινωνικοί λειτουργοί την Παρασκευή και διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι την κατάσταση, με τα παιδιά να είναι μόνα στο σπίτι και τη μητέρα άφαντη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και τα τρία μεταφέρθηκαν για προσωρινή φιλοξενία στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα εντοπίστηκε και συνελήφθη για έκθεση.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα στο Αυτόφωρο, με την 33χρονη να καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή.cretalive.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ντοκουμέντα φρίκης φέρνουν στη δημοσιότητα τα ΝΕΑ...

«ΤΑ ΝΕΑ» φέρνουν στο φως φωτογραφίες από τη δράση...

Σημαντικά μηνύματα από τη διημερίδα φιλοζωίας που...

«Η προστασία των ζώων είναι ζήτημα παιδείας και πολιτισμού»:...

Ντοκουμέντα φρίκης φέρνουν στη δημοσιότητα τα ΝΕΑ...

«ΤΑ ΝΕΑ» φέρνουν στο φως φωτογραφίες από τη δράση...

Σημαντικά μηνύματα από τη διημερίδα φιλοζωίας που...

«Η προστασία των ζώων είναι ζήτημα παιδείας και πολιτισμού»:...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related