Ηράκλειο:Εκδρομή στην Μακεδονία για τα ΚΑΠΗ Γαζίου, Καλεσών, και Τυλίσου

Ημερομηνία:

Η Μακεδονία ήταν το επίκεντρο της εκδρομής που πραγματοποίησαν τα ΚΑΠΗ Γαζίου, Καλεσών και Τυλίσου. Τα μέλη των ΚΑΠΗ είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν την ιστορία, την κουλτούρα, τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις της Βόρειας Ελλάδας.
Η εκδρομή ξεκίνησε από την Παναγία τη Σουμελά και ακολούθησαν οι καταρράκτες της Έδεσσας, τα Λουτρά Πόζαρ και το Οχυρό Ρόύπελ όπου τα μέλη των ΚΑΠΗ εντυπωσιάστηκαν από την ξενάγηση που τους έγινε σε ένα από τα σημαντικότερα διασωθέντα οχυρά της Ευρώπης.
Στα Πομακοχώρια της Ξάνθης είχαν την ευκαιρία να γνωρίζουν από κοντά μία άλλη κουλτούρα όπως επίσης να δουν το τζαμί και να συνομιλήσουν με τον Ιμάμη της Σμίνθης.
Ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη ήταν και αυτή στο σπίτι που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο μεγάλος Έλληνας μουσικονσυνθέτης Μάνος Χατζηδάκις. Ένα μοναδικής αρχιτεκτονικής κτίριο όπου ο επισκέπτης κάνει ένα ταξίδι στο έργο του μεγάλου συνθέτη.
Τα μέλη των ΚΑΠΗ συνόδευσε στην εκδρομή η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΑΜ Μαρίνα Βογιατζή.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ηςΟκτωβρίου...

Με την δέουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Εθνικής...

Ηράκλειο:Το Μαλεβιζί τίμησε την Εθνική Επέτειο της...

Μεν. Μποκέας : «Η ελευθερία δεν χαρίστηκε ποτέ. Κερδήθηκε...

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ηςΟκτωβρίου...

Με την δέουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Εθνικής...

Ηράκλειο:Το Μαλεβιζί τίμησε την Εθνική Επέτειο της...

Μεν. Μποκέας : «Η ελευθερία δεν χαρίστηκε ποτέ. Κερδήθηκε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κίνδυνος να μείνουν ελιές στα δέντρα σε ολόκληρη την Κρήτη

Στα ύψη τα μεροκάματα, λείπουν οι εργάτες ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ...

Εορτολόγιο 29 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...