Έκθεση Kρητικού Kρασιού στο Φρούριο Φορτέτζας στο Ρέθυμνο

Ημερομηνία:

Για τρίτη χρονιά ο Δήμος Ρεθύμνης και το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, διοργανώνουν την Παρασκευή 23 Ιουνίου μία βραδιά αφιερωμένη στον Κρητικό Αμπελώνα.
Στην εκδήλωση γευσιγνωσίας Wines of Crete @ Fortezza που θα λάβει χώρα στο Φρούριο Φορτέτζα στο Ρέθυμνο, οινόφιλοι αλλά και επαγγελματίες του οίνου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επώνυμο, εμφιαλωμένο κρητικό κρασί από 26 οινοποιεία μέλη του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους πίσω από την «ετικέτα». Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και τα τυροκομεία Γαλακτοκομική Αμαρίου και Γαλένι, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν ποιοτικά κρητικά τυριά.
Τα Οινοποιεία που συμμετέχουν είναι: Οινοποιείο Αγγελάκη, Οινοποιείο Αλεξάκης, Οινοποιείο Αμαργιωτάκης, Οινοποιείο Silva – Δασκαλάκη, Οινοποιείο Διαμαντάκης, Οινοποιείο Διγενάκης, Οινοποιείο Δουλουφάκης, Οινοποιείο ΕΑΣΗ, Οινοποιείο Ευφροσύνη, Κτήμα Ζαχαριουδάκη, Οινοποιείο Ζουμπεράκης, ΙΔΑΙΑ Οινοποιητική, Οινοποιείο Κλάδος, Οινοποιείο Κουρκουλού, Οινοποιείο Λυραράκης, Οινοποιείο Μαραγκάκης, Κτήμα Μενεξές, Οινοποιείο Μεταξάρη, ΜΙΝΩΣ – Οινοποιείο Μηλιαράκη, Οινοποιείο Ντουράκης, Οινοποιείο Παρασκευάς, Οινοποιείο Πνευματικάκης, Οινοποιείο Τιτάκη, Οινοποιείο Φραγκόσπιτο, Οινοποιείο Χαραλαμπάκης και Κτήμα Τοπλού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διπλός καρπός αγάπης και προσφοράς της Ιεράς...

Με την ευλογία και την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου...

Εκδηλώσεις στο Ρέθυμνο για την Ημέρα Εθνικής...

Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής διοργανώνονται από την Περιφερειακή...

Διπλός καρπός αγάπης και προσφοράς της Ιεράς...

Με την ευλογία και την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου...

Εκδηλώσεις στο Ρέθυμνο για την Ημέρα Εθνικής...

Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής διοργανώνονται από την Περιφερειακή...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στεγαστική κρίση: Στο πατρικό μέχρι τα 31 οι νέοι στην Ελλάδα

Η δεύτερη υψηλότερη ηλικία στην ΕΕ, σύμφωνα με τη...

ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα

Εντατικοί έλεγχοι για οχήματα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με...

Πώς βοηθάμε το παιδί στη μελέτη χωρίς να αναλαμβάνουμε εμείς τα μαθήματά του

Η επιθυμία αυτή είναι καλοδεχούμενη, όμως υπάρχει μία λεπτή...

Προσωπικός Βοηθός: Ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Σε λειτουργία τίθεται η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Προσωπικός...