Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: “Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας είναι μονόδρομος, προκειμένου να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, που υπερψηφίζουν οι πολίτες”

Ημερομηνία:

Στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης και συζήτησαν για το κλίμα λίγο πριν το τέλος της προεκλογικής περιόδου, το διακύβευμα της κρίσιμης κάλπης της Κυριακής και το αύριο που διαμορφώνεται με τη βούληση του εκλογικού σώματος.

Ο κ. Αυγενάκης ανέφερε χαρακτηριστικά:

-Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας είναι μονόδρομος προκειμένου να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, που καλύπτει μεταξύ άλλων την ενίσχυση της φορολογικής δικαιοσύνης, την επανεκκίνηση της δημόσιας υγείας, την αύξηση της αποτελεσματικότητας του κράτους και την αναβάθμιση της παιδείας.

-Στις εκλογές του Μαΐου έγινε μια επανάσταση στην αξιοπρέπεια και στον πολιτικό πολιτισμό. Και στιγμές πριν στηθούν ξανά οι κάλπες είναι σαφές πως οι Ηρακλειώτες δεν «τσιμπάνε» σε εντάσεις και διχασμούς. Πορεύονται με ηρεμία, νηφαλιότητα και πολλή σιγουριά.

-Παραπάνω από 60.000 ψηφοφόροι τάχθηκαν στο άρμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και μετά από πολλά χρόνια βρήκαν στο πρόσωπό του έναν φιλελεύθερο πολιτικό που τον χαρακτηρίζει η αξιοπιστία και η συνέπεια. Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου έγινε κατανοητό πως η αναξιοπιστία, οι αντιθεσμικές πρακτικές, η διχόνοια, η αλαζονεία και η θριαμβολογία ενοχλούν τους συντοπίτες μας.

-Σεβόμαστε απόλυτα τους ψηφοφόρους μας και από την επομένη των εκλογών, αν ο ελληνικός λαός μας εμπιστευθεί, έχουμε δεσμευτεί να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, χωρίς εκπλήξεις. Οι πολίτες έχουν πλέον εικόνα, συγκρίνουν και δεν συγκρούονται. Έχουν στα χέρια τους τις δεσμεύσεις μας το 2019 και τα τωρινά αποτελέσματα και ζητάμε να μας οδηγήσουν στο τέλος της επόμενης τετραετίας.

-Αυτή την Κυριακή ο ελληνικός λαός ψηφίζει για Πρωθυπουργό και Κυβέρνηση, όχι για αντιπολίτευση. Θέλουμε οι πολίτες να μας στηρίξουν για να συνεχίσουμε την εφαρμογή του έργου μας, να δουλέψουμε σκληρά για την επόμενη μέρα του τόπου, των οικογενειών και των παιδιών μας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Καταδίκη και στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου για...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Σε λίγες ημέρες η προτομή του Νίκου...

Ηράκλειο : Συνελήφθη 18χρονος με κατεργασμένη κάνναβη...

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις νομοθεσίας περί Ναρκωτικών στο Ηράκλειο...

Καταδίκη και στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου για...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Σε λίγες ημέρες η προτομή του Νίκου...

Ηράκλειο : Συνελήφθη 18χρονος με κατεργασμένη κάνναβη...

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις νομοθεσίας περί Ναρκωτικών στο Ηράκλειο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σε λειτουργία νέος σταθμός μέτρησης ατμοσφαιρικών ρύπων στο Ρέθυμνο

ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ. Ένας σύγχρονος σταθμός μέτρησης...

Καιρός: Τελευταία μέρα… του χειμώνα η Κυριακή στην Κρήτη και μετά 30άρια

Παραμένει το χειμωνιάτικο σκηνικό με κρύο και βροχές, αλλά...

Όμιλος Sani/Ikos: Επένδυση άνω των 220 εκατ. ευρώ για το νέο θέρετρο στη Κίσσαμο

Με επένδυση ύψους άνω των 220 εκατ. ευρώ, το...

Η Ευρώπη το μεγαλύτερο θύμα της κλιματικής αλλαγής

Τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος...