1ο Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικοθεραπείας με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ημερομηνία:

To περιφερειακό τμήμα Ηρακλείου – Λασιθίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών σε συνεργασία με το Τμήμα Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Διεθνούς Πανεπιστήμιου της Ελλάδος, και την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικοθεραπείας με θέμα «Κλινικός Συλλογισμός και Νεότερα Δεδομένα στην Αντιμετώπιση και Αποκατάσταση Παθήσεων και Κακώσεων του Κάτω Άκρου» που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, αλλά και στην Κρήτη.
Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου αξιόλογοι Επιστήμονες, Ιατροί και Φυσικοθεραπευτές από όλη την Ελλάδα θα παρουσιάσουν και θα αναπτύξουν τα νεότερα ιατρικά και θεραπευτικά δεδομένα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του κάτω άκρου. «Με επιστημονική τεκμηρίωση και εμβάθυνση στη σύγχρονη Φυσικοθεραπεία θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ακόμη υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες Υγείας στους συμπολίτες μας και να βελτιώσουμε το επίπεδο της ζωής μας.
Φιλοδοξία μας είναι η επιτυχία του 1ου Συνεδρίου Φυσικοθεραπείας να είναι η απαρχή της καθιέρωσης ως θεσμού των Επιστημονικών Συνεδρίων Φυσικοθεραπείας και όχι μόνο στην Κρήτη μας» αναφέρει σε ανακοίνωση του το περιφερειακό τμήμα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σημαντική πρωτοβουλία: Ασφαλή σημεία που μπορεί να...

Ο Σύνδεσμος Γυναικείων Σωματείων δημιουργεί ένα δίκτυο επιχειρήσεων, όπου...

Λασίθι:Παρέμβαση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου Μανώλη Μενεγάκη...

Πρόταση προσωρινής ρύθμισης για να διεξάγονται αγώνες της Α2...

Σημαντική πρωτοβουλία: Ασφαλή σημεία που μπορεί να...

Ο Σύνδεσμος Γυναικείων Σωματείων δημιουργεί ένα δίκτυο επιχειρήσεων, όπου...

Λασίθι:Παρέμβαση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου Μανώλη Μενεγάκη...

Πρόταση προσωρινής ρύθμισης για να διεξάγονται αγώνες της Α2...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένταση με τον Ζερβό στην εξεταστική

Αρνείται να απαντήσει για τους διαλόγους "φωτιά" ο πρώην...

Ελεύθερος 22χρονος Έλληνας που ήταν αιχμάλωτος για 11 μήνες στην Ουκρανία

Ο 22χρονος Αλέξανδρος Τσιλίκας, που γεννήθηκε στη Λαμία, έχοντας...

Λεκορνί: Αναστέλλεται η μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού μέχρι τις προεδρικές εκλογές

Ο γάλλος πρωθυπουργός, Σεμπαστιάν Λεκορνί, ευρισκόμενος υπό ασφυκτική πίεση,...