Επίσκεψη Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

Ημερομηνία:

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης επισκέφθηκε την Τρίτη 11 Ιουλίου 2022, το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) και τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ).
Ο Υφυπουργός, εγκαινιάζοντας μία σειρά επισκέψεων, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της υγειονομικής και εκπαιδευτικής πολιτικής του Υπουργείου, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Ανδρέα Κορωνάκη, το Διευθυντή Υγειονομικού του ΓΕΣ Υποστράτηγο Δημήτριο Κάσιμο και το Διευθυντή Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ Υποναύαρχο (ΥΙ) Αντώνιο Παπαγεωργίου ΠΝ, ενημερώθηκε από το Διευθυντή του νοσοκομείου Υποστράτηγο (ΥΙ) Κωνσταντίνο Λιασκώνη για τη δομή, τη στελέχωση και τη λειτουργία του Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν μεταξύ άλλων η προοπτική για τη βέλτιστη οργάνωση της υγειονομικής μονάδας, η απλούστευση και η επίσπευση των διαδικασιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ. Ενημερώθηκε από τον Διοικητή Υποναύαρχο Χρήστο Σασιάκο ΠΝ και το ακαδημαϊκό προσωπικό για τις δράσεις της Σχολής, με ιδιαίτερη έμφαση στην ακαδημαϊκή, ναυτική και στρατιωτική εκπαίδευση, ενώ συζητήθηκαν οι δυνατότητες ποιοτικής αναβάθμισης των σπουδών και οι μελλοντικές προοπτικές της.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνταγματική Αναθεώρηση: Η διαδικασία, τα επόμενα βήματα,...

Η πρώτη φάση της Συνταγματικής Αναθεώρησης άνοιξε - Οι...

Κυριάκος Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: «Είναι καιρός...

«Εκκινώ τις διαδικασίες για τη Συνταγματική Αναθεώρηση», είπε στο...

Συνταγματική Αναθεώρηση: Η διαδικασία, τα επόμενα βήματα,...

Η πρώτη φάση της Συνταγματικής Αναθεώρησης άνοιξε - Οι...

Κυριάκος Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: «Είναι καιρός...

«Εκκινώ τις διαδικασίες για τη Συνταγματική Αναθεώρηση», είπε στο...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συνταγματική Αναθεώρηση: Η διαδικασία, τα επόμενα βήματα, ο κρίσιμος αριθμός

Η πρώτη φάση της Συνταγματικής Αναθεώρησης άνοιξε - Οι...

Τέμπη: Βγήκε το πόρισμα για την πυραντοχή των καθισμάτων του μοιραίου Intercity 62

Ο Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ. έδωσε στη δημοσιότητα το πόρισμα αναφορικά με...

Νέος Γενικός Διευθυντής στην Αναπτυξιακή Ηρακλείου

Ο νέος Γενικός Διευθυντής είναι ο Πολιτικός Μηχανικός Βαγγέλης...

Κρήτη: Δύο προσωρινές δομές μεταναστών – Ανοιχτό το ενδεχόμενο και μόνιμης δομής

Τροπολογία ειδικά για την Κρήτη πρόκειται να φέρει ο...