Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Γιάννης Παππάς και ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης

Ημερομηνία:

Επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης κ. Μαρία Λιονή πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Γιάννης Παππάς και ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης.
Μετά το τέλος της συνάντησης η κ. Λιονή δήλωσε: «Κοινή πεποίθηση είναι πως η συνεργασία μας θα είναι συνεχής και αποτελεσματική, όπως το επιθυμούμε όλοι με γνώμονα πάντα την συνεχή ανάπτυξη του τόπου μας. Με τον αρμόδιο υφυπουργό και τον ρεθυμνιώτη υφυπουργό και βουλευτή συζητήσαμε για το μεγάλο έργο του λιμανιού και του προσήνεμου μόλου, επισημαίνοντας και από την πλευρά μου πόσο σπουδαίο είναι να προχωρήσουμε στην τελική ένταξη, ώστε να προχωρήσει η κατασκευή του, αφού ο νομός μας δεν έχει άλλες πύλες εισόδου και το λιμάνι είναι κρίσιμο να αναβαθμιστεί. Είναι βέβαιο ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι πάντα παρούσα και θα συνεργαζόμαστε με τα αρμόδια υπουργεία για όλα τα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του τόπου μας».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ....

Κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου...

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ....

Κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ο πόλεμος των 60 ημερών, ο Τραμπ και το Κογκρέσο – Τι ισχύει και τι θα γίνει

Τι προβλέπει ο νόμος του 1973, ποια εναλλακτικά σενάρια...

Στις εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Αλέξης Καλοκαιρινός: Ο κόσμος της εργασίας μετασχηματίζεται ραγδαία με...

Μακρίσια: Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο «αντίο» στον 13χρονο – Φίλοι του τον αποχαιρετούν με λευκά μπαλόνια

Βαρύ πένθος επικρατεί σήμερα στα Μακρίσια, όπου οικογένεια, συγγενείς...