Δήμος Μαλεβιζίου:Με δικό του περίπτερο στην Παγκρήτια Αγροτοκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Ημερομηνία:

Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή

Την προβολή των αγροτικών προϊόντων που παράγονται στο Μαλεβίζι αλλά και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου, επιδιώκει ο Δήμος Μαλεβιζίου με τη συμμετοχή του στην Παγκρήτια Αγροτοκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου με δικό του περίπτερο.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 31 Ιουλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου και η συμμετοχή του Δήμου Μαλεβιζίου εντάσσεται στις πρωτοβουλίες και δράσεις που στόχο έχουν την προβολή και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, τη στήριξη του πρωτογενή τομέα αλλά και την προβολή του τουριστικού προϊόντος, της φύσης και του περιβάλλοντος της περιοχής.
Για το σκοπό αυτό, ο Δήμος Μαλεβιζίου προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερο του, παραγωγούς, ομάδες παραγωγών, συνεταιρισμούς καθώς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα. Όσοι επιθυμούν να τοποθετήσουν τα προϊόντα τους δωρεάν στο εκθεσιακό περίπτερο του Δήμου Μαλεβιζίου, μπορούν να επικοινωνήσουν με τι Διεύθυνση Οικονομικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος & Πρασίνου (κα Καλλιόπη Σμαραγδή) έως την Παρασκευή 21 Ιουλίου στο τηλ. 2810200052 (εσωτ. 1) ή να στείλουν email στο malevizi@malevizi.gr με την ένδειξη «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο περίπτερο του Δήμου Μαλεβιζίου στην Παγκρήτια Έκθεση Αρκαλοχωρίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη με...

Θέματα που αφορούν στην ενίσχυση του Οικοσυστήματος Καινοτομίας της...

Πρόσληψη 150 ατόμων στην Υπηρεσία Καθαριότητας του...

Έως και 26/5 οι αιτήσεις για οκτάμηνες συμβάσεις Την πρόσληψη,...

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη με...

Θέματα που αφορούν στην ενίσχυση του Οικοσυστήματος Καινοτομίας της...

Πρόσληψη 150 ατόμων στην Υπηρεσία Καθαριότητας του...

Έως και 26/5 οι αιτήσεις για οκτάμηνες συμβάσεις Την πρόσληψη,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

“Πρόσληψη νέου μόνιμου υπαλλήλου στον Δήμο Πλατανιά”

Πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη η...

Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για παραβάσεις νομοθεσίας περί προστασίας ανηλίκων στο Λασίθι

Συνελήφθησαν χθες (17.05.2026) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας...