Ηράκλειο:Με επιτυχία τα εγκαίνια της Παγκρήτιας Αγροκτηνοτροφικής έκθεσης Αρκαλοχωρίου που πραγματοποιείται με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ημερομηνία:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων της Παγκρήτιας Αγροκτηνοτροφικής έκθεσης Αρκαλοχωρίου με συνδιοργανωτές το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας.
Εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, η Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα Κρήτης Ειρήνη Χουδετσανάκη – Γιακουμάκη, επεσήμανε το ρόλο και τη σπουδαιότητα του Πρωτογενή Τομέα που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι και ζωτικής σημασίας χώρο για την Κρήτη, την οικονομία και την ανάπτυξή της, ενώ συμβάλει μαζί με τους τοπικούς φορείς, με ολοκληρωμένο σχέδιο και μεθοδικότητα, στον αναπτυξιακό προσανατολισμό της Κρήτης στους τομείς της αγροτικής καλλιέργειας και της κτηνοτροφίας.
«Η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου, που την κρίνουμε εξαιρετικά σημαντική για την ανάπτυξη του αγροκτηνοτροφικού μας τομέα, θα συνεισφέρει στην καλύτερη παραγωγική διαδικασία με τα σύγχρονα γεωργικά μηχανήματα, τον εξοπλισμό, τα νέα προϊόντα και τα εξελιγμένα γεωργικά εφόδια και τροφές που παρουσιάζονται, αλλά και με την ανταλλαγή γνώσεων για τις σύγχρονες μεθόδους αγροτικής καλλιέργειας και προηγμένης κτηνοτροφίας με στόχο τη μείωση του κόστους παραγωγής και παραγωγής προϊόντων με καλύτερη ποιότητα και ανταγωνιστικότητα», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία της η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Ειρήνη Χουδετσανάκη – Γιακουμάκη.
Στην έκθεση παραβρέθηκαν εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης οι: Ευάγγελος Ζάχαρης – Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Αντιπεριφερειάρχες: Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης, Σταύρος Τζεδάκης, Νίκος Ξυλούρης. Με την παρουσία τους τίμησαν τα εγκαίνια της έκθεσης ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης με τους Υφυπουργούς και τους Γενικούς Γραμματείς, Δήμαρχοι, και εκπρόσωποι της Εκκλησίας Κρήτης, παραγωγικών τάξεων φορέων και αρχών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Τα επώνυμα αρώματα ήταν… «μαϊμού» –...

Οι καταγγελίες καταναλωτών έφεραν επιχείρηση του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου...

Συνεχίζεται το Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» του...

Συνεχίζεται την Τετάρτη 18 Ιουνίου το Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’...

Ηράκλειο: Τα επώνυμα αρώματα ήταν… «μαϊμού» –...

Οι καταγγελίες καταναλωτών έφεραν επιχείρηση του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου...

Συνεχίζεται το Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» του...

Συνεχίζεται την Τετάρτη 18 Ιουνίου το Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καθηλωμένοι οι πραγματικοί μισθοί εδώ και 15 χρόνια

Ο πραγματικός μισθός είναι το ποσό που απομένει μετά...

Η Ελλάδα χάνει 30% νερό από τα συστήματα ύδρευσης

Ο ΟΟΣΑ ζητά άμεσες ενέργειες για την αναπλήρωση των...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι λέει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το ευρωπαϊκό πρόστιμο “μαμούθ”

«Δεν υπήρξε δόλος αλλά διοικητικές αστοχίες». Σύμφωνα με πηγές του...