Βασίλειος Φθενάκης: Τυχερό το Ηράκλειο αν εκλεγεί Δήμαρχος ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Ημερομηνία:

Τη στήριξη του στο πρόσωπο του Μιχάλη Καραμαλάκη εξέφρασε ένας από τους πλέον διακεκριμένους επιστήμονες σε ζητήματα εκπαίδευσης και οικογένειας, ο πολυβραβευμένος Καθηγητής Πανεπιστημίου Βασίλειος Φθενάκης.

Στο πλαίσιο ανεπίσημης συνάντησης και επαφής με τον Υποψήφιο Δήμαρχο, ο σπουδαίος ακαδημαϊκός υποστήριξε, ότι το Ηράκλειο θα είναι τυχερό αν εκλεγεί Δήμαρχος ο Μιχάλης Καραμαλάκης, υποστηρίζοντας, ότι στο μοντέλο που θα υιοθετήσει ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας» από τη θέση του Δημάρχου αν εκλεγεί, εντάσσονται οι νέοι και τα παιδιά, ένα απαραίτητο «συστατικό» για την επόμενη μέρα και το μέλλον της πόλης.

«Είμαι πολύ τυχερός που είχα σήμερα την χαρά να συνομιλήσω με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου Μιχάλη Καραμαλάκη. Η συνομιλία μας ήταν μεστή. Με εντυπωσίασε ο ορθολογικός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει την πρόκληση που τον περιμένει. Η συνάντηση είχε απόλυτα άτυπο εθιμικό χαρακτήρα, ωστόσο αναφερθήκαμε και στο μοντέλο που επιθυμεί να εφαρμόσει αφού εκλεγεί Δήμαρχος. Το μοντέλο αυτό, είναι μοντέλο συνδόμησης που εντάσσει τους δημότες στο πολιτικό γίγνεσθαι. Κυρίως όμως εντάσσει τα παιδιά και τους νέους. Συμφωνήσαμε, ότι η διάσταση των παιδιών και των νέων αποτελεί απαραίτητο συστατικό του πολιτικού μοντέλου μέσα στο δήμο, διότι είναι το μέλλον κάθε δήμου. Άλλωστε παρουσιάζουν τις δικές τους απόψεις που είναι διαφορετικές και πολλές φορές καλύτερες. Καλή επιτυχία στον κ Καραμαλάκη στις επικείμενες εκλογές και το Ηράκλειο θα είναι τυχερό αν εκλεγεί Δήμαρχος».

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Καραμαλάκης μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, τόνισε,

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η παρουσία σήμερα εδώ και η στήριξη του διακεκριμένου Καθηγητή Πανεπιστημίου Βασίλειου Φθενάκη προς το πρόσωπο μου. Η αφοσίωση του στην εκπαίδευση των νέων και στις αξίες της οικογένειας, αποτελούν έμπνευση για όλους μας και την κινητήρια δύναμη για να κάνουμε πράξη τις βασικές αρχές του σχεδιασμού μας. Ένας σχεδιασμός, στη βάση του οποίου βρίσκονται τα παιδιά και οι νέοι».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Μεγάλες ζημιές σε αμπέλια και ελιές...

Παρέμβαση του ΕΛΓΑ για την καταγραφή – Τι λένε...

Οι τουρίστες στα Μάλια… έπιασαν δουλειά: Βοήθησαν...

Ενώ οι εργασίες για την αναβάθμιση του οικισμού προχωρούν...

Ηράκλειο: Μεγάλες ζημιές σε αμπέλια και ελιές...

Παρέμβαση του ΕΛΓΑ για την καταγραφή – Τι λένε...

Οι τουρίστες στα Μάλια… έπιασαν δουλειά: Βοήθησαν...

Ενώ οι εργασίες για την αναβάθμιση του οικισμού προχωρούν...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μαρία Σιδέρη: Η αγιογράφος που “διδάσκει” ιστορία με το πινέλο

Από τη Σαλαμίνα στην Κριμαία και στα παλάτια της...

Καιρός: Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου

«Μετά το κύμα αστάθειας «θα αναλάβουν δράση και τα...

Εμμανουήλ Καραλής – Nέο πανελλήνιο ρεκόρ

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Εμμανουήλ Καραλής καθώς κατέρριψε...