Μαρία Καναβάκη: Το ΕΣΥ πρέπει να στηριχθεί από όλους μας!

Ημερομηνία:

Για τα προβλήματα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου ενημερώθηκε η Υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, Μαρία Καναβάκη

Συνάντηση με τη Διοίκηση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, είχε την Τρίτη 29 -8, η Υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, Επικεφαλής του Συνδυασμού “Ηράκλειο Για Σένα”, Μαρία Καναβάκη, μαζί με υποψήφιους συμβούλους και συνεργάτες της.

Ο Διοικητής του Βενιζελείου, κ. Κώστας Τερζάκης, ενημέρωσε την κ. Καναβάκη για τις μελέτες και τα έργα του νοσηλευτικού ιδρύματος που έχουν ενταχθεί σε χρηματοδοτικά προγράμματα και βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και για το Πανάνειο που βρίσκεται στην “καρδιά” του Ηρακλείου, ένα χαρακτηριστικό σημείο αναφοράς, όπως σημείωσε η Υποψήφια Δήμαρχος.

Η κ. Καναβάκη αφού ανέλυσε τη φιλοσοφία του Συνδυασμού της, που στηρίζεται στην εμπειρία της και στο ανανεωμένο ψηφοδέλτιο, με νέα πρόσωπα πρόθυμα να δουλέψουν και να προσφέρουν, μίλησε για την αναγκαιότητα στενής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ηρακλείου και των Διοικήσεων των νοσοκομείων της πόλης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον πολιτικό ρόλο που πρέπει να έχει η εκάστοτε Δημοτική Αρχή για σημαντικά θέματα όπως αυτά της λειτουργίας των νοσηλευτικών ιδρυμάτων και να παρεμβαίνει, όπου απαιτείται, στην κεντρική διοίκηση.

Επίσης, η κ. Καναβάκη συζήτησε με τον Πρόεδρο των εργαζομένων του Βενιζελείου, κ. Μενεγάκη για ζητήματα που αφορούν στο προσωπικό.

Ο κ. Μενεγάκης έθεσε ως πρωτεύον θέμα τη δημιουργία νέου οργανισμού εσωτερικών υπηρεσιών, καθώς τόνισε ότι είναι πλέον απαρχαιωμένος και συνεχώς προκύπτουν λειτουργικά προβλήματα.

Η Υποψήφια Δήμαρχος, γνωρίζοντας καλά το θέμα αφού και εκείνη στον Δήμο Ηρακλείου, στη διάρκεια της θητείας της, εισήγαγε νέο οργανισμό που όμως δεν προχώρησε καθώς δεν συζητήθηκε καν στο Δημοτικό συμβούλιο, επανέλαβε τη θέση της, ότι δηλαδή θα πρέπει να υπάρχει ισχυρός πολιτικός λόγος και ρόλος του Δήμου σε θέματα που αφορούν φορείς, οργανισμούς και υπηρεσίες της πόλης, κατ’ επέκταση τους ίδιους τους δημότες.

Ως γνωστόν, το Βενιζέλειο απασχολεί εκατοντάδες δημότες ως εργαζόμενους κι εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες πολίτες.

Η κ. Καναβάκη εξέφρασε την πεποίθηση ότι στον Δήμο Ηρακλείου λειτουργούν δυο κορυφαία δημόσια νοσοκομεία που ταλανίζονται όμως από ελλείψεις σε προσωπικό, τονίζοντας ότι αυτό είναι ένα μεγάλο ζήτημα και ο Δήμος πρέπει να μπορεί να ενώσει τη “φωνή” του με τις διοικήσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων στην κατεύθυνση της διεκδίκησης λύσεων από το κεντρικό κράτος. Όπως είπε: “Το ΕΣΥ πρέπει να στηριχθεί από όλους”!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Μεγάλες ζημιές σε αμπέλια και ελιές...

Παρέμβαση του ΕΛΓΑ για την καταγραφή – Τι λένε...

Οι τουρίστες στα Μάλια… έπιασαν δουλειά: Βοήθησαν...

Ενώ οι εργασίες για την αναβάθμιση του οικισμού προχωρούν...

Ηράκλειο: Μεγάλες ζημιές σε αμπέλια και ελιές...

Παρέμβαση του ΕΛΓΑ για την καταγραφή – Τι λένε...

Οι τουρίστες στα Μάλια… έπιασαν δουλειά: Βοήθησαν...

Ενώ οι εργασίες για την αναβάθμιση του οικισμού προχωρούν...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τουρισμός: Ρεκόρ για τους επισκέπτες, εξουθένωση για τους εργαζόμενους

Έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης για τις συνθήκες εργασίας στον...

Χανιά:Μέγας Εσπερινός Εορτής της Μεταμορφώσεως στο Ιερό Ναό του Ευρωμεσογειακού Κέντρου Νεότητας

ΜΕΓΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ...

Εορτολόγιο 3 Αυγούστου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Ποιους Αγίους τιμά σήμερα η Εκκλησία Σήμερα Κυριακή, 3 Αυγούστου,...

Χανιά: Εκδήλωση τιμής για τον αείμνηστο Μίκη Θεοδωράκη στο Ενετικό Λιμάνι

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης στα Χανιά, προς τιμήν του...