Με τους εμπόρους της Λ. Καλοκαιρινού η Μαρία Καναβάκη

Ημερομηνία:

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των εμπόρων της λεωφόρου Καλοκαιρινού στο αίτημα της υποψήφιας Δημάρχου Ηρακλείου, Μαρίας Καναβάκη για μία συνάντηση μαζί τους.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, την Πέμπτη με βασικό θέμα την πεζοδρόμηση της λεωφόρου, κάτι που η υποψήφια Δήμαρχος ανέκαθεν υποστήριζε.

“Η Μαρία Καναβάκη ήταν πάντα δίπλα μας. Δεν τη γνωρίσαμε τώρα ούτε τώρα ενδιαφέρθηκε για μας για πρώτη φορά”, τόνισαν με νόημα οι καταστηματάρχες.

Η ίδια είχε φροντίσει νωρίτερα να ενημερωθεί από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για το θέμα κι ενημέρωσε τους εμπόρους ότι είναι εν αναμονή εγκρίσεων η σχετική μελέτη.

“Θα είμαι δίπλα σας. Θα παρακολουθώ στενά το θέμα κι όπου χρειαστείτε να πιέσουμε θα με βρείτε σύμμαχο”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι καταστηματάρχες του άλλοτε κεντρικότερου εμπορικού δρόμου της πόλης αναγνώρισαν κάτι που ήξεραν, εξάλλου χρόνια τώρα, για εκείνη… Δηλαδή την αμεσότητα, τον δυναμισμό και την ξεκάθαρη στάση της!

Της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογές κι εκείνη αντέτεινε: “Είμαστε Ηρακλειώτες και θέλουμε ένα όμορφο χρηστικό φιλικό ιστορικό κέντρο”!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Το Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης...

Το Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης (Σ.Ν.Τ.Κ.) παρουσιάζει,...

Δυναμική παρέμβαση για τη διάσωση του Mνημείου...

- Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας: «Θα σωθεί πάση θυσία και...

Ηράκλειο:Το Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης...

Το Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης (Σ.Ν.Τ.Κ.) παρουσιάζει,...

Δυναμική παρέμβαση για τη διάσωση του Mνημείου...

- Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας: «Θα σωθεί πάση θυσία και...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λασίθι:51ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στη Σητεία (19.9) και τον Αγιο Νικόλαο (20.9)

Στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται το ταξίδι του...

Εορτολόγιο 19 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Τελεσίγραφο της Κομισιόν για τις αγροτικές επιδοτήσεις – Κίνδυνος να χαθούν τα κονδύλια

Αντιμέτωπη με αναστολή μηνιαίων και ενδιάμεσων πληρωμών η Ελλάδα....