Ηράκλειο:Σεμινάριο για «Airbnb – Πλήρης Οδηγός» από το Εμπορικό Επιμελητήριο

Ημερομηνία:

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: «Airbnb – Πλήρης Οδηγός»
Έναρξη 30/10/23
Όλες τις γνώσεις για τη διαχείριση ακινήτων μέσα στην πλατφόρμα Airbnb και κατ΄ επέκταση σε άλλα συστήματα διαχείρισης βραχυχρόνιων μισθώσεων, παρέχει το νέο σεμινάριο που διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιώτες – ιδιοκτήτες ακινήτων, που θέλουν ν’ αξιοποιήσουν τουριστικά την κατοικία τους, καθώς και σε όσους θέλουν ν’ ασχοληθούν ως διαχειριστές ακινήτων Airbnb αποκτώντας την πρώτη βάση για την μετέπειτα επαγγελματική πορεία τους.
Με το πέρας του σεμιναρίου οι καταρτιζόμενοι θα γνωρίζουν τι απαιτείται ώστε ένα ακίνητο να δεχτεί κρατήσεις και θα έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν μία ελκυστική καταχώριση για το ακίνητό τους, αλλά και να το διαχειριστούν μόνοι το τους.
Ενότητες:
• Φορολογικό & Ασφαλιστικό Πλαίσιο
• Πηγές Κρατήσεων
• Αirbnb (Προφίλ, Νέα Καταχώρηση, Συμβουλές Βελτιστοποίησης Καταχώρησης, Πρακτικές για ορισμό τιμών)
• Διαχείριση Πελατών (άφιξη, επικοινωνία, κριτικές)
Διάρκεια: 12 διδακτικές ώρες- Δευτέρα 30/10/23, Τετάρτη 01/11/23 και Πέμπτη 02/11/23, ώρες 17:00 – 20:15.
Κόστος σεμιναρίου: 110€
Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, AMEA, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
Εισηγήτρια:
Η Έλενα Αλογδιανάκη, απόφοιτη Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών – Τμήμα Πληροφορικής. Τα τελευταία 8 χρόνια ασχολείται με τη διαχείριση ακινήτων και μικρών ξενοδοχειακών μονάδων με στόχο την αύξηση των πωλήσεων μέσα από καταχωρήσεις βραχυχρόνιων μισθώσεων. Παράλληλα, διατηρεί την δική της εταιρεία που αναλαμβάνει κατασκευή εταιρικών ιστοσελίδων και e-commerce καθώς και Social Media Marketing.
Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Λ. Ικάρου & Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-302730 info@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στην ημερίδα της ΚΕΔΕ για την Τεχνητή...

Στην ημερίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) με...

Ηράκλειο:Είχε στην κατοχή του κάνναβη σε μορφή...

Συνελήφθη αλλοδαπός για παραβάσεις νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών στο...

Στην ημερίδα της ΚΕΔΕ για την Τεχνητή...

Στην ημερίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) με...

Ηράκλειο:Είχε στην κατοχή του κάνναβη σε μορφή...

Συνελήφθη αλλοδαπός για παραβάσεις νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών στο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χαμόγελα, γεύσεις και χιλιάδες επισκέπτες στην 1η Γιορτή Παγωτού στον Δημοτικό Κήπο Χανίων

Χιλιάδες μικροί και μεγάλοι επισκέπτες κατέκλυσαν τον Δημοτικό Κήπο...

Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων : Ανασυγκρότηση σε σώμα Διοικητικού Συμβουλίου

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Την Τρίτη 16 Ιουνίου 2026,...