Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τους Πρόξενους της Ουκρανίας στην Ελλάδα

Ημερομηνία:

Συνάντηση με τους δύο Πρόξενους της Ουκρανίας στην Ελλάδα Hanna Tamash και Oleksandr Kravchenko ,είχε το πρωί της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου στο γραφείο του στο κτίριο της οδού Ανδρόγεω, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ακόμη η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της Ουκρανικής κοινότητας στην Κρήτη Tetiana Karpova και Antonina Honchar αντίστοιχα .
Σκοπός της επίσκεψης της Ουκρανικής αντιπροσωπείας ήταν να μεταφέρει τις ευχαριστίες της Πρεσβείας της Ουκρανίας στην Ελλάδα προς την Δημοτική Αρχή Ηρακλείου, για την υποστήριξη που παρείχε και ειδικότερα, κατά την έναρξη του πολέμου που κήρυξε η Ρωσία, με την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Ουκρανούς πολίτες.
Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί μέχρι και σήμερα στην Ουκρανία καθώς ο πόλεμος συνεχίζεται, και ανέφερε πως ο Δήμος Ηρακλείου κινητοποιήθηκε άμεσα για την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης αφού αυτό ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει.
Στο τέλος της συνάντησης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τραγωδία στις Αρχάνες: Θρήνος για τον Γιάννη...

Θλίψη κι οργή για τον βίαιο θάνατό του Ανείπωτος ο...

Νέα τροπή με τον θάνατο βρέφους στο...

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου του 18μηνου κοριτσιού...

Τραγωδία στις Αρχάνες: Θρήνος για τον Γιάννη...

Θλίψη κι οργή για τον βίαιο θάνατό του Ανείπωτος ο...

Νέα τροπή με τον θάνατο βρέφους στο...

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου του 18μηνου κοριτσιού...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τραγωδία στις Αρχάνες: Θρήνος για τον Γιάννη που “έσβησε” στην άσφαλτο

Θλίψη κι οργή για τον βίαιο θάνατό του Ανείπωτος ο...

Εορτολόγιο 14 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα – Ο Προφήτης που τιμάται

Σήμερα Κυριακή 14 Ιουνίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Τουρισμός, πολιτισμός και υποδομές: Το τρίπτυχο της επόμενης ημέρας

Η κλιματική κρίση, οι υποδομές και η σύνδεση με...