Τρίωρες στάσεις εργασίας στα σχολεία όλο τον Δεκέμβριο

Ημερομηνία:

Με τριώρες στάσεις εργασίας στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών που προωθεί η κυβέρνηση απαντά η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) και η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ).

Οι κινητοποιήσεις ξεκίνησαν από σήμερα, Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου (2023) και θα διαρκέσουν για τέσσερις εβδομάδες δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου (2024). Αφορά το 1ο ή 2ο 3ωρο του προγράμματος των σχολικών μονάδων.

Οι σχετικές ανακοινώσεις της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ:

ΟΛΜΕ

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ, σε υλοποίηση της απόφασης της ΓΣ Προέδρων των ΕΛΜΕ (11-02-23), προκηρύσσει 3ωρες στάσεις εργασίας για την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια εργασίας από Παρασκευή 1/12 έως και Παρασκευή 22/12/2023 στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της ΥΑ 9950/ΓΔ5/27-01-23 (παρακολούθηση μαθημάτων από αξιολογητές κλπ).

ΔΟΕ

Σας ενημερώνουμε, ότι το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έχει κηρύξει 3ωρες στάσεις εργασίας για το 1ο ή 2ο 3ωρο του προγράμματος των σχολικών μονάδων από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 μέχρι και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 όπως επίσης και επιπλέον στάση εργασίας που καλύπτει το ολοήμερο και διευρυμένου ωραρίου (14:00 – 17:30), στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της Υ.Α. 9950/ΓΔ5 ΦΕΚ 388/27-1-2023 «Ρύθμιση ειδικότερων και λεπτομερειακών θεμάτων σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τη διαδικασία διενέργειάς της.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΠΑΣΟΚ για προσχώρηση Λοβέρδου στη ΝΔ: Προφανώς,...

Εκτός όλων των... άλλων, που υπενθυμίζουν πηγές του ΠΑΣΟΚ...

Ευλογιά των προβάτων: Στους δρόμους κατεβαίνουν οι...

«Περιμέναμε να περάσει ένας χρόνος για να κάνουμε έφοδο...

ΠΑΣΟΚ για προσχώρηση Λοβέρδου στη ΝΔ: Προφανώς,...

Εκτός όλων των... άλλων, που υπενθυμίζουν πηγές του ΠΑΣΟΚ...

Ευλογιά των προβάτων: Στους δρόμους κατεβαίνουν οι...

«Περιμέναμε να περάσει ένας χρόνος για να κάνουμε έφοδο...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πα.Γ.Ν.Η:Μεταφορά Ημερήσιας Νοσηλείας Ασθενών

Από την Δευτέρα 22/09/2025, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου,...

Μαρινέλλα – Φραγκούλης: Τα πράγματα δεν αλλάζουν, ας τη θυμόμαστε όπως ήταν

«Αγάπησα πολύ τη Μαρινέλλα. Όταν σταματήσαμε τις παραστάσεις μου...

Κρήτη:Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας σε ανοιχτό διάλογο με την Κοινωνία

“ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ”, ΙΤΕ: «Και ζήσαν αυτοί καλά: Ηλικία και Ευ...