Η πιο συγκινητική συναυλία της χρονιάς: Αναστασία και Αλεξάνδρα έδωσαν παλμό στη λαοθάλασσα της πλατείας Αριστοτέλους

Ημερομηνία:

Θαύματα συμβαίνουν καθημερινά! Και συντροφιά ζήσαμε ένα από αυτά!

Στην Χριστουγεννιάτικη και κατάμεστη πλατεία Αριστοτέλους, δίπλα από το παραμυθένιο ξύλινο σπιτάκι του Palmos 96.5 η πρώτη τετραπληγική Ελληνίδα μουσικός, Αλεξάνδρα Κερλίδου, έπαιξε μουσική με τα μάτια για την πιο viral τραγουδίστρια της Ελληνικής μουσικής σκηνής , την Αναστασία στην πιο συγκινητική συναυλία της χρονιάς που διοργάνωσε ο Palmos 96.5 σε συνεργασία με την DUST+CREAM.

Το θαύμα έγινε πραγματικό χάρη στο Eyeharp. Ένα πρωτοποριακό σύστημα που δημιούργησε ο Έλληνας μουσικός και επιστήμονας Ζαχαρίας Βαμβακούσης και επιτρέπει στα άτομα με αναπηρία να παίζουν μουσική με τα μάτια.

Ο κόσμος κατέκλυσε την πλατεία Αριστοτέλους από νωρίς. Η προσέλευση του κοινού ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Όλοι ήθελαν να ζήσουν το θαύμα από κοντά. Και η Αναστασία και η Αλεξάνδρα Κερλίδου μας απέδειξαν ότι στη στολισμένη Αριστοτέλους συμβαίνουν θαύματα και ότι η πραγματική δύναμη κρύβεται μέσα μας.

Δεν είναι τυχαίο που την βραδιά υποστήριξε η DUST+CREAM, η κορυφαία εταιρεία καλλυντικών, η οποία επιμελήθηκε τόσο το make up της Αναστασίας- που είναι και το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της-όσο και της Αλεξάνδρας Κερλίδου, αποδεικνύοντας ότι είναι η εταιρεία που έχει τον τρόπο να αναδεικνύει την εσωτερική ομορφιά, τη λάμψη και τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας. Και αυτό πραγματικά κάνει τη διαφορά.

Φυσικά οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί. Η Αναστασία με την απίστευτη ενέργεια της και τη μοναδική παρουσία της χάρισε στο κοινό της Θεσσαλονίκης μία μοναδική συναυλία σε συνεργασία με την Golden Records και την Minos Emi /Universal , κάνοντας τον κόσμο στην κατάμεστη Αριστοτέλους να χορεύει και να τραγουδά στον παλμό της, αποδεικνύοντας γιατί είναι η πιο viral τραγουδίστρια της χρονιάς.

Τη βραδιά που διοργάνωσε το ραδιόφωνο κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά, ο Palmos 96.5, παρουσίασαν ο χάλκινος παραολυμπιονίκης μας και δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης και η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός του Palmos 96.5 Σοφία Αποστολίδου.

Και ήταν σίγουρα η πιο συγκινητική συναυλία της χρονιάς. Η Αναστασία και η Αλεξάνδρα Κερλίδου απέδειξαν ότι όταν τα μάτια παίζουν μουσική τότε το θαύμα μπορεί να συμβεί.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Θεσσαλονίκη: Θάνατος πεντάχρονης από στρεπτόκοκο

Tο κοριτσάκι δεν είχε εμφανίσει κανένα σύμπτωμα μέχρι τα...

Θεσσαλονίκη: «Ανάμεσά μας χτυπάει η καρδιά της...

Η μητέρα της Έμμας που σκοτώθηκε σε παράσυρση τον...

Θεσσαλονίκη: Θάνατος πεντάχρονης από στρεπτόκοκο

Tο κοριτσάκι δεν είχε εμφανίσει κανένα σύμπτωμα μέχρι τα...

Θεσσαλονίκη: «Ανάμεσά μας χτυπάει η καρδιά της...

Η μητέρα της Έμμας που σκοτώθηκε σε παράσυρση τον...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γιορτή του Πατέρα: Πώς καθιερώθηκε από μία γυναίκα

Η ιστορία πίσω από την καθιέρωση της Γιορτής του...

Λαζόπουλος και Ατζαράκης για τη γιορτή του πατέρα – Το βίντεο που έγινε viral

Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Διονύσης Ατζαράκης στέλνουν τις...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025

Τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στις 18:00 θα συνεδριάσει στο...

Εκδρομή στα Χανιά για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η Αγίου Νικολάου – Νεάπολης

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Αγίου...