Υπογράφηκε στην Περιφέρεια Κρήτης προγραμματική σύμβαση για την μελέτη του τεχνητού φωτισμού της Σπιναλόγκα

Ημερομηνία:

Προγραμματική Σύμβαση Πολιτισμικής Ανάπτυξης για την μελέτη του τεχνητού φωτισμού της Σπιναλόγκα υπογράφηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.
Στο πλαίσιο της προστασίας και της ιστορικής, αρχαιολογικής και αισθητικής ανάδειξης της Σπιναλόγκα, προτείνονται ολοκληρωμένες δράσεις φωτισμού του μνημείου και επομένως κρίνεται απαραίτητη η εκπόνηση μελέτης φωτισμού για την ανάδειξη του μνημείου. Η μελέτη συνίσταται στην επιλογή των θέσεων και των οδεύσεων του φωτισμού, καθώς και στο είδος του φωτισμού αλλά και των φωτιστικών σωμάτων που θα εξυπηρετήσουν το απαιτούμενο αποτέλεσμα.
Η προγραμματική σύμβαση έχει συναφθεί μεταξύ των Υπουργείων Πολιτισμού και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Αγίου Νικολάου και του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Δαίδαλος ΑΕ». Την Σύμβαση σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης συνυπέγραψαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, ο Πρόεδρος της «Δαίδαλος ΑΕ» Κώστας Φασουλάκης ενώ παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Αθανάσιος Κύρκος, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου Μαρία Πρατσινάκη, ο Προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών της «Δαίδαλος Α.Ε.» Ευάγγελος Κουτάντος.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΠΕ Ηρακλείου:Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της...

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις...

Συμμετοχή της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου...

Η Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, συμμετέχοντας στη χαρά...

ΠΕ Ηρακλείου:Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της...

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις...

Συμμετοχή της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου...

Η Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, συμμετέχοντας στη χαρά...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related