Κρήτη:Συνεχίζονται οι αιτήσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος «Κρητική Διατροφή και Αριστεία στη Φιλοξενία»

Ημερομηνία:

Συνεχίζονται οι αιτήσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος «Κρητική Διατροφή και Αριστεία στη Φιλοξενία» που υλοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης

Συνεχίζονται οι αιτήσεις της πρόσκλησης του εκπαιδευτικού προγράμματος «Κρητική Διατροφή και Αριστεία στη Φιλοξενία», που υλοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη και την Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή «ΠΛΟΗΓΟΣ».
Το πρόγραμμα αναδεικνύει τον Κρητικό διατροφικό πολιτισμό, απευθύνεται σε όλους όσους δραστηριοποιούνται στον τομέα της εστίασης και της φιλοξενίας και συγκεκριμένα σε σεφ, μάγειρες και ζαχαροπλάστες.
Όσοι παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα δώσουν εξετάσεις και θα ακολουθήσει Πιστοποίηση αποκτηθέντων προσόντων/δεξιοτήτων που θα διενεργήσει Φορέας Πιστοποίησης Προσώπων (Φ.Π.Π).
Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής και ανάρτησης των απαιτούμενων δικαιολογητικών έχει ξεκινήσει στις 30-01-2024 και θα διαρκέσει μέχρι να καλυφθεί το σύνολο των προσφερόμενων θέσεων και το 50% αυτών για τη δημιουργία λίστας επιλαχόντων, σύμφωνα με τη σχετική πρόσκληση.
Για περισσότερες πληροφορίες ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης https://agrocrete.com/
Για υποστήριξη στην υποβολή της αίτησης και την ανάρτηση των δικαιολογητικών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 ‐ 15:00 στο τηλέφωνο 2810792207 (εσωτ. 13 και 14) και στα email: stsentelierou@ploigos-ea.gr , vmavrogiannaki@ploigos-ea.gr .

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Υπερτουρισμός στην Κρήτη: Πόσο αντέχει το νησί...

Ρεκόρ αφίξεων, γεμάτες παραλίες και ξενοδοχεία, αλλά και πίεση...

Κτηνοτρόφοι: Υποχρεωτικός ηλεκτρονικός βώλος στα αιγοπρόβατα για...

Νέα υποχρέωση για τους κτηνοτρόφους φέρνει η εφαρμογή του...

Υπερτουρισμός στην Κρήτη: Πόσο αντέχει το νησί...

Ρεκόρ αφίξεων, γεμάτες παραλίες και ξενοδοχεία, αλλά και πίεση...

Κτηνοτρόφοι: Υποχρεωτικός ηλεκτρονικός βώλος στα αιγοπρόβατα για...

Νέα υποχρέωση για τους κτηνοτρόφους φέρνει η εφαρμογή του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κτηνοτρόφοι: Υποχρεωτικός ηλεκτρονικός βώλος στα αιγοπρόβατα για τις ενισχύσεις

Νέα υποχρέωση για τους κτηνοτρόφους φέρνει η εφαρμογή του...

Έρχεται «βραχιολάκι» για δράστες ενδοοικογενειακής βίας – Πώς θα προστατεύονται τα θύματα

Την εισαγωγή ηλεκτρονικής επιτήρησης για πρόσωπα στα οποία επιβάλλονται...

Κρήτη: Διακοπές ρεύματος την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου – Οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου,...