Ο Χρήστος Παπαδόπουλος και τα Παιδιά από την Πάτρα στο «Σπίτι με το MEGA» #SpitiMeToMega

Ημερομηνία:

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
ΣΤΟ «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA»

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΣΤΙΣ 22:10 ΣΤΟ MEGA
Ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι στήνεται στο «Σπίτι με το MEGA».

Η αγαπημένη μουσική εκπομπή επιστρέφει το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 22:10, στο MEGA με μία παρέα που άφησε εποχή.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Χρήστο Παπαδόπουλο μαζί με τα Παιδιά από την Πάτρα. Ο δεξιοτέχνης μουσικός και συνθέτης επανενώνεται με τον Λάμπρο Καρελά και τον Βαγγέλη Δεληκούρα, και μας θυμίζουν γιατί τα Παιδιά από την Πάτρα χαρακτηρίστηκαν ως το καλύτερο λαϊκό συγκρότημα της δεκαετίας του ’80.

Σε αυτό το μουσικό νοσταλγικό ταξίδι τούς ακολουθούν οι καρδιακοί φίλοι τους, Δημήτρης Ζμπέκος από τους θρυλικούς Ζιγκ Ζαγκ και Θοδωρής Παπαδόπουλος από την Οπισθοδρομική Κομπανία.

Το «Σπίτι με το MEGA» γεμίζει με κέφι και αγαπημένα αυθεντικά ελληνικά τραγούδια όπως: «Λαϊκό τσα-τσα», «Πίνω μπύρες», «Ο Αλέφαντος», «Δεν θέλω τη συμπόνια κανενός», «Όμως εγώ είμαι τρελός», «Μου λένε να μην κλαίω», «Φύσηξε Έρωτας», «Με παρέσυρε το ρέμα», «Η βροχή», «Δεν είμαι τρομοκράτης», κ.ά.

Στη σκηνή ανεβαίνουν επίσης ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Ματθαίος Γιαννούλης, η Ρία Ελληνίδου και η Μαρία Ιακώβου, επιτυχημένοι καλλιτέχνες όλοι τους στα διαφορετικά μουσικά είδη που υπηρετούν.

Λαμπεροί καλεσμένοι συμπληρώνουν την παρέα, τραγουδούν, χορεύουν και μοιράζονται αναμνήσεις και προσωπικές ιστορίες: Ιορδάνης Χασαπόπουλος, Στράτος Μαρκίδης, Σόφη Πασχάλη, Στέλλα Γιαμπουρά, Χριστίνα Κουλουμπή.

Στα highlights της βραδιάς, η Ρούλα Κορομηλά παίρνει το μικρόφωνο, γίνεται ένα με το κοινό και διασκεδάζουν με αγαπημένα σε όλους μας τραγούδια.

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στις 22:10, το «Σπίτι με το MEGA» ανοίγει τις πόρτες του ξανά με κέφι, μουσική και μεγάλες συγκινήσεις.

#SpitiMeToMega

Facebook: Σπίτι με το MEGA
Instagram: @spitimetomega
Twitter: @spitimetomega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Αντώνης Μόργκαν
Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης
Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης
Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στην...

Το Σάββατο 1η Νοεμβρίου στις 21.00. Μια ιστορία, όπου τα...

Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Πρεμιέρα με τη Δήμητρα...

Την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου το Αλ Τσαντίρι Νιουζ, ο...

«Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στην...

Το Σάββατο 1η Νοεμβρίου στις 21.00. Μια ιστορία, όπου τα...

Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Πρεμιέρα με τη Δήμητρα...

Την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου το Αλ Τσαντίρι Νιουζ, ο...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το φρούτο που ρίχνει σάκχαρο, χοληστερόλη και αδυνατίζει

Το μήλο είναι ένα «όπλο» όταν το εντάξουμε στη...

Υπηρεσία ψυχολογικής υποστήριξης στο κέντρο υγείας Μοιρών μετά το αιματηρά γεγονότα στα Βορίζια

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην περιοχή...

Ξενάγηση στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου. Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης στο...

Γι’ αυτό δεν υπάρχουν βουνά στη Γη με ύψος μεγαλύτερο από 9.000 μέτρα

Τι αναφέρει καθηγητής γεωλογίας. Το Έβερεστ υψώνεται στα 8.849 μέτρα...