«Έτσι βρήκαμε νεκρή τη Μαίρη Χρονοπούλου, έλειπαν χρήματα και κοσμήματα» – Τι λέει ο δικηγόρος της

Ημερομηνία:

Ερωτηματικά προκαλεί ο τρόπος που έχασε τη ζωή της η Μαίρης Χρονοπούλου καθώς ο δικηγόρος της περιγράφει το σκηνικό που αντίκρισαν όταν βρήκαν την ηθοποιό νεκρή μέσα στο σπίτι της, τονίζοντας πως ο χώρος και ο τρόπος που συνέβη δεν δικαιολογεί τον θανάσιμο τραυματισμό. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Δημήτρης Χατζημιχάλης ο θάνατος ήταν «ξαφνικός και αδικαιολόγητος».

«Οι φίλοι της Μαίρης, όταν είδαμε αυτό που έγινε, πραγματικά μας στεναχώρησε, γιατί ήταν κάτι ξαφνικό και αδικαιολόγητο. Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν καλά και στη διάθεση και στην υγεία της. Είχε μόνο κάποια κινητικά προβλήματα λόγω ενός ατυχήματος αλλά μέσα στο σπίτι της κινούταν μόνη, χωρίς βοήθεια», περιγράφει ο κ. Δημήτρης Χατζημιχάλης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Οι καταθέσεις και τα «εξαφανισμένα» χρήματα και κοσμήματα

«Όταν γύρισε ένα βράδυ η οικιακή βοηθός από τη Γεωργία, τη βρήκε πεσμένη στο σαλόνι με αίματα στο κεφάλι της, μακριά από σκάλες, γιατί πολλά ειπώθηκαν για σκάλες και τα λοιπά. Η οικιακή βοηθός κάλεσε έναν συνάδελφο της Μαίρης και γείτονα και μαζί κάλεσαν ένα νοσοκομειακό», συμπληρώνει ο γνωστός δικηγόρος.

«Δεν έχουν βρεθεί ακόμα οι άνθρωποι από το νοσοκομειακό για να καταθέσουν. Κατέθεσαν μόνο η Γεωργιανή οικιακή βοηθός, ο γείτονας και στη συνέχεια κάποιοι φίλοι της. Στο σπίτι υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα που δεν βρέθηκαν ποτέ. Η Μαίρη είχε αφήσει διαθήκη να περάσει η περιουσία της στο Χαμόγελο του Παιδιού», ανέφερε για τη Μαίρη Χρονοπούλου ο κύριος Χατζημιχάλης.

«Μετά από δικό μας αίτημα έγινε η προκαταρκτική και επέστρεψε η δικογραφία στην Εισαγγελία. Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, δεν έχει παραληφθεί ακόμα. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρα πολλά κενά. Ο χώρος και ο τρόπος που τραυματίστηκε δεν δικαιολογεί τον τραυματισμό, επίσης απορία μας προκαλεί το ότι δεν βρέθηκαν χρήματα και κοσμήματα», υπογραμμίζει ο κύριος Χατζημιχάλης για τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ένας χρόνος ΕΟΠΑΕ: οι ανησυχίες μας ενισχύονται

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την έναρξη λειτουργίας του Εθνικού...

Τι προβλέπει το Σχέδιο Νόμου για την...

Για να εφαρμοστούν οι ρυθμίσεις του στις επόμενες βουλευτικές...

Ένας χρόνος ΕΟΠΑΕ: οι ανησυχίες μας ενισχύονται

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την έναρξη λειτουργίας του Εθνικού...

Τι προβλέπει το Σχέδιο Νόμου για την...

Για να εφαρμοστούν οι ρυθμίσεις του στις επόμενες βουλευτικές...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Δύο προσωρινές δομές μεταναστών – Ανοιχτό το ενδεχόμενο και μόνιμης δομής

Τροπολογία ειδικά για την Κρήτη πρόκειται να φέρει ο...

Η Θεατρική παράσταση ΄΄ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ΄΄ έρχεται στην Κρήτη

ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ της Τάνιας Χαροκόπου σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΡΕΘΥΜΝΟ...

2ο Γκρουπ Φοιτητών και Φοιτητριών από την Κίνα επισκέφτηκαν το Δήμο Ρεθύμνης

Νέο γκρουπ από φοιτήτριες και φοιτητές από την Κίνα...