Ηράκλειο:Έκθεση για τα 100 χρόνια του μεγάλου Ιταλού σκηνοθέτη FRANCO ZEFFIRELLI – Απόψε τα εγκαίνια με προβολή ταινίας

Ημερομηνία:

Με αφορμή τα 100 χρόνια από την γέννηση του διάσημου Ιταλού σκηνοθέτη FRANCO ZEFFIRELLI , πραγματοποιείται από σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου έως και το Σάββατο 16 Μαρτίου έκθεση που περιλαμβάνει πρωτότυπα πόστερ και αφίσες με τα έργα του.

Η έκθεση παρουσιάζεται στην αίθουσα «Μ. Καρέλλης» στην οδό Ανδρόγεω και στο σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνεται στις 20:00, η προβολή της ταινίας Callas Forever (2002), με ελληνικούς υπότιτλους. Η έκθεση διοργανώνεται από την Πρεσβεία της Ιταλίας στην Ελλάδα, το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, το Επίτιμο Ιταλικό Προξενείο στο Ηράκλειο και τον Πολιτιστικό Σύλλογο IMAGO, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. και το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΑΖΑΛΙ.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως το Σάββατο 16.03.2024, και θα είναι ανοικτή για το κοινό Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00 & 17:00-20:00 και Σάββατο 10:00-14:00 με δωρεάν είσοδο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μπαλοτάρισμα: τέσσερα χρόνια στον 17χρονο για τους...

Παρά τη βίαιη προσαγωγή που διέταξε η εισαγγελέας, ουδείς...

Αγανάκτηση στο «κόκκινο» έξω από το αεροδρόμιο...

Ανεξέλεγκτη η κυκλοφορία έξω από το "Ν. Καζαντζάκης" εν...

Μπαλοτάρισμα: τέσσερα χρόνια στον 17χρονο για τους...

Παρά τη βίαιη προσαγωγή που διέταξε η εισαγγελέας, ουδείς...

Αγανάκτηση στο «κόκκινο» έξω από το αεροδρόμιο...

Ανεξέλεγκτη η κυκλοφορία έξω από το "Ν. Καζαντζάκης" εν...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

SOS για την αύξηση περιπτώσεων σοβαρής παιδικής παχυσαρκίας παγκοσμίως

Σε ένα διαρκώς επιβαρυνόμενο τοπίο δημόσιας υγείας, η πρόληψη...

Καθεστώς σε κρίση

Η κυβέρνηση γαντζώνεται στην εξουσία. Όμως, έτσι απλώς βαθαίνει...