Χανιά:Η Σέβη Βολουδάκη στην υπογραφή της σύμβασης για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων

Ημερομηνία:

Η βουλευτής Χανίων Σέβη Βολουδάκη παρευρέθηκε σήμερα στην υπογραφή της σύμβασης για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων, στο Υπουργείο Αθλητισμού.
Για την υπογραφή της σύμβασης παρευρέθηκε αντιπροσωπεία από τα Χανιά αποτελούμενη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, Άρη Παπαδογιάννη, την Πρόεδρο και το μέλος του ΔΣ του ΕΑΚ Χανίων, Σόφη Τσισμενάκη και Λευτέρη Μπουζάκη αντίστοιχα και τους Γιάννη Χίνο (Πρόεδρο), Θεόδωρο Νικολαΐδη (Αντιπρόεδρο) και Γιώργο Μαραγκάκη (Γεν. Γραμματέα) από τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων.
Η βουλευτής τόνισε ότι η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική καθώς μετά από πολλούς μήνες διορθώθηκαν παραλείψεις και λάθη και η σύμβαση για το έργο προϋπολογισμού περίπου 7.500.000 ευρώ, που αφορά την «Επισκευή και αναβάθμιση του Εθνικού Ναυταθλητικού Κέντρου Χανίων, έχει επιτέλους εγκριθεί και υπογραφεί.
Τις επόμενες εβδομάδες ο ΟΑΚ θα πραγματοποιήσει τη δημοπράτηση του έργου, ώστε να υπάρξει ανάδοχος και να ξεκινήσουν οι εργασίες.
Η κ. Βολουδάκη ευχαρίστησε τον υπουργό για τη συνδρομή του, μιας και όπως του ανέφερε πρόκειται για έργο πνοής για τα Χανιά. Άλλωστε, υπογράμμισε είναι η ώρα να έχουν τα Χανιά το κολυμβητήριο που μας αξίζει, αντάξιο των αθλητών που έχουν διακριθεί σε εθνικά, ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά και αντάξιο όλων των παιδιών που καθημερινά αθλούνται σε αυτό, των προπονητών αλλά και των γονιών τους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Ο Δήμαρχος Πλατανιά στην Attica Green Expo...

Στην Attica Green Expo 2026 συμμετείχε ο Δήμαρχος Πλατανιά...

Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης αποτελούμενη από -1.330-...

Συνελήφθησαν -4- άτομα κατηγορούμενα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και...

«Ο Δήμαρχος Πλατανιά στην Attica Green Expo...

Στην Attica Green Expo 2026 συμμετείχε ο Δήμαρχος Πλατανιά...

Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης αποτελούμενη από -1.330-...

Συνελήφθησαν -4- άτομα κατηγορούμενα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Επιστροφές εισφορών από τον e-ΕΦΚΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους

Σε νέα καταβολή επιστροφών προχωρά ο e-ΕΦΚΑ, επιστρέφοντας αχρεωστήτως...

Νέα έκκληση της Unesco για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Αρκετά κράτη μέλη της Unesco υποστήριξαν το ελληνικό αίτημα...

Πρωτοφανής καύσωνας «πνίγει» την Ευρώπη: Σε τροχιά ιστορικών ρεκόρ η παγκόσμια θερμοκρασία

Μπροστά σε μια άνευ προηγουμένου θερμική έξαρση βρίσκεται ο...