Κρήτη:”Ψήφο εμπιστοσύνης” στο ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου έδωσαν χιλιάδες επισκέπτες του Ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού

Ημερομηνία:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΕ»

Με θετικό πρόσημο στο θέμα της ασφαλούς μετακίνησης των χιλιάδων επισκεπτών του Ρεθεμνιωτικού Καρναβαλιού, έκλεισε για το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου η φετινή μεγάλη διοργάνωση που στέφθηκε με επιτυχία.
Και φέτος το ΚΤΕΛ εκπόνησε ειδικό σχέδιο για την εκτέλεση δεκάδων πρόσθετων δρομολογίων από και προς τα Χανιά και το Ηράκλειο, με στόχο πρωτίστως την ασφαλή -και χωρίς καθυστερήσεις- μεταφορά των χιλιάδων επισκεπτών του Ρεθύμνου.

Βάσει των επίσημων στοιχείων την τελευταία εβδομάδα της Αποκριάς με αποκορύφωμα το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας μετακινήθηκαν προς το Ρέθυμνο με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ περίπου 16 χιλιάδες επιβάτες, που αντιστοιχεί σε ποσοστό +5%, συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.
Επίσης, ανήμερα της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης από τις 9.30 π.μ. έως και τις 23.30 μ.μ. πάνω από 300 λεωφορεία του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου εκτέλεσαν σχεδόν 260 δρομολόγια μεταφέροντας στο κέντρο της πόλης τους χιλιάδες επισκέπτες που είχαν σταθμεύσει τα οχήματά τους στα περιφερειακά πάρκινγκ. Στην προσπάθεια αυτή συνέδραμε και το ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου με την διάθεση λεωφορείων.

Για την υλοποίηση του εν λόγω σχεδίου -που αποτελεί έναν από τους καθοριστικούς παράγοντες της επιτυχίας του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού- σύσσωμοι οι εργαζόμενοι της Εταιρίας σε Ρέθυμνο και Χανιά συντονισμένα και χωρίς αστοχίες υπερέβαλαν εαυτόν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Η Διοίκηση της Εταιρίας «ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου Α.Ε.» αναγνωρίζοντας την συλλογική αυτή υπεράνθρωπη προσπάθεια, εκφράζει και δημόσια τις ευχαριστίες της προς όλους τους μετόχους και τους εργαζόμενους του ΚΤΕΛ για τον επαγγελματισμό και την άψογη συμπεριφορά που επέδειξαν διαχειριζόμενοι με υποδειγματικό τρόπο την ασφαλή μεταφορά των περίπου 16 χιλιάδων επισκεπτών του Ρεθύμνου.
Για την ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Μεγάλες ζημιές σε αμπέλια και ελιές...

Παρέμβαση του ΕΛΓΑ για την καταγραφή – Τι λένε...

H Eορτή του Αγίου Αποστόλου Σίλα στην...

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΙΛΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 29...

Ηράκλειο: Μεγάλες ζημιές σε αμπέλια και ελιές...

Παρέμβαση του ΕΛΓΑ για την καταγραφή – Τι λένε...

H Eορτή του Αγίου Αποστόλου Σίλα στην...

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΙΛΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 29...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο: Μεγάλες ζημιές σε αμπέλια και ελιές από τον καύσωνα

Παρέμβαση του ΕΛΓΑ για την καταγραφή – Τι λένε...

Ελαιόλαδο: Ιστορική πτώση στις τιμές – Τι άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά

Οι εξαγωγές στο ελαιόλαδο ενισχύονται και η κατανάλωση επιστρέφει...

H Eορτή του Αγίου Αποστόλου Σίλα στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΙΛΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 29...

Πράσινο φως για έξι μη κρατικά ΑΕΙ – Απορρίφθηκαν πέντε και ένα αποσύρθηκε

Εξι μη κρατικά ΑΕΙ θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα από...