Στη Διεθνή Έκθεση Φυσικών και Βιολογικών προϊόντων «NATURAL & ORGANIC PRODUCTS EUROPE 2024» συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης.

Ημερομηνία:

Στη διεθνή έκθεση Natural & Organic Products Europe, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 14 και 15 Απριλίου συμμετείχε με δικό της εκθεσιακό περίπτερο, η Περιφέρεια Κρήτης, με στόχο να γίνουν γνωστά στη βρετανική και διεθνή αγορά τα πιστοποιημένα φυσικά και βιολογικά προϊόντα της.
Η έκθεση που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου συγκεντρώνει πάνω από 800 εκθέτες από όλο τον κόσμο, αντικατοπτρίζει τις ισχύουσες αλλά και τις αναδυόμενες τάσεις των καταναλωτών στα βιολογικά προϊόντα και παρέχει ένα εφαλτήριο για πολλές εταιρείες με καινοτόμα προϊόντα να διεισδύσουν και να αναπτυχθούν στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.
Η Νatural & Organic Products Expo είναι η μοναδική έκθεση Φυσικών και Βιολογικών προϊόντων στη Μεγάλη Βρετανία που απευθύνεται σε παραγωγούς, εμπόρους και μεταποιητές φυσικών και βιολογικών προϊόντων, οι οποίοι επιθυμούν να τοποθετηθούν σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων, Supermarket βιολογικών προϊόντων, Delicatessen φυσικών και βιολογικών προϊόντων, Health store chains και αλυσίδες παραφαρμακευτικών προϊόντων. Η αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου αποτελεί την 2η χώρα στον κόσμο στην κατανάλωση βιολογικών και φυσικών προϊόντων και έναν από τους μεγαλύτερους επανεξαγωγείς παγκοσμίως, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό εισαγόμενων τροφίμων σε Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Καναδά, Νέα Ζηλανδία και Νότιο Αφρική προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο.
Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης στο οποίο φιλοξενήθηκαν 8 παραγωγοί πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων από όλη την Κρήτη προσέλκυσε αγοραστές Premium προϊόντων μεγάλων supermarket του εξωτερικού, ιδιοκτήτες και αγοραστές καταστημάτων βιολογικών προϊόντων και delicatessen, αντιπροσώπους φυσικών και βιολογικών προϊόντων και έθεσε τις βάσεις για τη σύναψη νέων, εμπορικών συνεργασιών που προσανατολίζονται στην καινοτομία και την καθαρότητα των προϊόντων. Το περίπτερο επισκέφτηκε ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Τμήματος της Πρεσβείας, Θωμάς Κυριζόπουλος.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Σταύρος Τζεδάκης δήλωσε, ότι η συστηματική παρουσία της Περιφέρειας Κρήτης σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις, προβάλλει με κάθε τρόπο τον αγροδιατροφικό πλούτο του νησιού μας και δίνει την δυνατότητα στους παραγωγούς μας να προωθήσουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τους στη διεθνή αγορά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τουρισμός: Ρεκόρ για τους επισκέπτες, εξουθένωση για...

Έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης για τις συνθήκες εργασίας στον...

Χανιά:Μέγας Εσπερινός Εορτής της Μεταμορφώσεως στο Ιερό...

ΜΕΓΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ...

Τουρισμός: Ρεκόρ για τους επισκέπτες, εξουθένωση για...

Έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης για τις συνθήκες εργασίας στον...

Χανιά:Μέγας Εσπερινός Εορτής της Μεταμορφώσεως στο Ιερό...

ΜΕΓΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τουρισμός: Ρεκόρ για τους επισκέπτες, εξουθένωση για τους εργαζόμενους

Έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης για τις συνθήκες εργασίας στον...

Χανιά:Μέγας Εσπερινός Εορτής της Μεταμορφώσεως στο Ιερό Ναό του Ευρωμεσογειακού Κέντρου Νεότητας

ΜΕΓΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ...

Εορτολόγιο 3 Αυγούστου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Ποιους Αγίους τιμά σήμερα η Εκκλησία Σήμερα Κυριακή, 3 Αυγούστου,...

Χανιά: Εκδήλωση τιμής για τον αείμνηστο Μίκη Θεοδωράκη στο Ενετικό Λιμάνι

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης στα Χανιά, προς τιμήν του...