Διανομή Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ρεθύμνης

Ημερομηνία:

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Δ.ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»), ενημερώνει τους ωφελούμενους της Δομής ότι θα πραγματοποιήσει την 5η διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας για το έτος 2024, την Δευτέρα 20 Μαΐου 2024, από τις οκτώ το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου 25 – περιοχή Μασταμπά).

Σημειώνεται ότι οι ωφελούμενοι της Δομής θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής, με εξαίρεση δικαιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν sms οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα μέλους ή εξουσιοδότηση αν δεν προσέλθουν οι ίδιοι για την παραλαβή των ειδών.

Με την ευκαιρία, ο Δήμος Ρεθύμνης, το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας- Γραφείο Κοινωνικών Παροχών και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ευχαριστούν θερμά τους δωρητές:
• Την σχολική κοινότητα του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνης, για την επίσκεψη στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας για τους ωφελούμενους της Δομής.
• Τους εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές του 4ου Γυμνασίου Ρεθύμνης, για την στήριξη που επιφύλαξαν στο έργο της Δομής, κατά τις άγιες ημέρες του Πάσχα.
• Την Διεύθυνση και το Προσωπικό της Εταιρίας Αλλαντικών Κρέτα Φαρμ Τροφίμων ΑΒΕΕ.
Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται και σε όλους όσοι με διακριτικότητα και ανθρωπισμό στηρίζουν με την τακτική και διαρκή προσφορά τους, το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Δήλωση Γιάννη Κεφαλογιάννη για τα 160 χρόνια...

«Στις 8 Νοεμβρίου 1866, το Αρκάδι έγινε τόπος μιας...

Xρόνια Πολλά Ρέθυμνο με το ηρωικό σου...

Στις περιοχές της χώρας μας που έχουν μεγάλη ιστορική...

Ρέθυμνο:Δήλωση Γιάννη Κεφαλογιάννη για τα 160 χρόνια...

«Στις 8 Νοεμβρίου 1866, το Αρκάδι έγινε τόπος μιας...

Xρόνια Πολλά Ρέθυμνο με το ηρωικό σου...

Στις περιοχές της χώρας μας που έχουν μεγάλη ιστορική...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στον εορτασμό του προστάτη των κρεοπωλών Ηρακλείου στον Καρτερό

Με αφορμή τη σημερινή εορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, προστάτη...

Μητσοτάκης: Ελλάδα και Κύπρος αδειοδοτούν για το καλώδιο

«Εργα διασυνδεσιμότητας, όπως ο GSI, αποτελούν στρατηγικές επενδύσεις που...

Δήμος Ηρακλείου:Κρίσιμα θέματα στην ανασκόπηση του Αλέξη Καλοκαιρινού

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά! Στο τριήμερο, ετήσιο τακτικό...