Ν. Αντωνακάκης: Η ΝΔ πρέπει να παραμείνει το ισχυρότερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη για να μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη της επόμενης μέρας.

Ημερομηνία:

Η κάλπη της 9ης Ιουνίου για τις ευρωεκλογές, μπορεί να λειτουργήσει ως αφετηρία πολιτικών εξελίξεων, στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις για μεγάλη αποχή, πιθανότατα πάνω από το 60%.

Μια τόσο μεγάλη αποστασιοποίηση των πολιτών από το πολιτικό γίγνεσθαι μπορεί να διαμορφώσει συνθήκες και ρητορική απονομιμοποίησής του. Και μπορεί να μην υπάρχει κίνδυνος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, λόγω της ανυπαρξίας του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, η ανάγνωση όμως που θα κάνει το εγχώριο “σύστημα”, όπως και εκείνη των διεθνών εταίρων της χώρας, θα γεμίσει με σύννεφα το μέλλον.

Σε αυτην την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση επιβάλλεται να βρούμε όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που σκέφτονται να μην ψηφίσουν ή έχουν κάποιες δυσαρέσκειες, να τους πείσουμε και να τους εξηγήσουμε γιατί είναι σημαντικό να στηριχθεί η Νέα Δημοκρατία.

Το βράδυ των εκλογών, το βράδυ της 9ης Ιουνίου, όταν θα ανοίξουν οι κάλπες και θα καταμετρηθούν τα ψηφοδέλτια, η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι εκεί που της αξίζει, εκεί που έχει εργαστεί για να είναι: πρώτη, ισχυρή, να παραμείνει το ισχυρότερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη για να μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη της επόμενης μέρας.
Μένει να αποδειχθεί στην πράξη αν τα σύννεφα θα φέρουν βροχή, καταιγίδα πολιτικών εξελίξεων ή μια καινούργια μέρα για την Ελλάδα που θα έχει στο επίκεντρο της πολιτικής τους το άνθρωπο και τα προβλήματα του.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Ντύνονται» τουρίστες αλλά είναι… εφοριακοί – Σαρωτικοί...

Τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει γνωστά ενώ οι έλεγχοι...

Γεωργία Ξυλούρη: Δράσεις στη μνήμη της δασολόγου...

Οι φιλοπεριβαλλοντικές εκδηλώσεις θα γίνουν αύριο στα Ανώγεια. Φιλοπεριβαλλοντικές δράσεις...

«Ντύνονται» τουρίστες αλλά είναι… εφοριακοί – Σαρωτικοί...

Τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει γνωστά ενώ οι έλεγχοι...

Γεωργία Ξυλούρη: Δράσεις στη μνήμη της δασολόγου...

Οι φιλοπεριβαλλοντικές εκδηλώσεις θα γίνουν αύριο στα Ανώγεια. Φιλοπεριβαλλοντικές δράσεις...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατασχέσεις και πλειστηριασμοί- Επιστρατεύεται η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας...

Καιρός: Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο – Πότε έρχονται τα 40άρια

Σε κλοιό καύσωνα τις επόμενες ημέρες η χώρα. Επικαιροποιήθηκε το...

Από τον Ιούνιο έχουν ξεσπάσει 1.050 πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα

Πάνω από χίλιες οι πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε...

«Ντύνονται» τουρίστες αλλά είναι… εφοριακοί – Σαρωτικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ στα Χανιά

Τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει γνωστά ενώ οι έλεγχοι...