Δήμος Ρεθύμνης : Το Κοινωνικό Παντοπωλείο ενημερώνει τους ωφελούμενους για την προσεχή διανομή κι ευχαριστεί το “Χαμόγελο του Παιδιού” για τη δωρεά του.

Ημερομηνία:

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Δ.ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»), ενημερώνει τους ωφελούμενους της Δομής ότι θα πραγματοποιήσει την 6η διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας για το έτος 2024, την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, από τις οκτώ το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου 25 – περιοχή Μασταμπά).
Σημειώνεται ότι οι ωφελούμενοι της Δομής θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής, με εξαίρεση δικαιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν sms οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα μέλους ή εξουσιοδότηση αν δεν προσέλθουν οι ίδιοι για την παραλαβή των ειδών.
Με την ευκαιρία, ο Δήμος Ρεθύμνης, το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας- Γραφείο Κοινωνικών Παροχών και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ευχαριστούν θερμά τον εθελοντικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Δ. Ρεθύμνης, για την προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας στους ωφελούμενους της Δομής.
Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται και σε όλους όσοι με διακριτικότητα και ανθρωπισμό στηρίζουν με την τακτική και διαρκή προσφορά τους, το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Θερμές ευχαριστίες του Δήμου Ρεθύμνης προς...

Τις θερμές ευχαριστίες τους προς το «Σπίτι του Πολιού»...

Κοινή ανακοίνωση του Βουλευτή Ρεθύμνης Μανόλη Χνάρη...

Προκαταβολή Βασικής Ενίσχυσης 2026: Το «επιτυχημένο μοντέλο» της ΑΑΔΕ...

Θερμές ευχαριστίες του Δήμου Ρεθύμνης προς...

Τις θερμές ευχαριστίες τους προς το «Σπίτι του Πολιού»...

Κοινή ανακοίνωση του Βουλευτή Ρεθύμνης Μανόλη Χνάρη...

Προκαταβολή Βασικής Ενίσχυσης 2026: Το «επιτυχημένο μοντέλο» της ΑΑΔΕ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΜΚΟ Παιδική Χαρά: Δήλωναν άνεργοι, έκρυβαν εκατομμύρια και ζούσαν πολυτελώς με τις δωρεές για τα άρρωστα παιδιά

Έπαιρναν επιδόματα ανεργίας, δήλωναν μηδενικά εισοδήματα και ζούσαν μέσα...

Πρόωρη γέννηση: Πώς αλλάζει την ωρίμανση του εγκεφάλου

Μελέτη με επικεφαλής Έλληνα νεογνολόγο. Η πρόωρη γέννηση μπορεί να...