Ηράκλειο : Έργα στη Δημοτική Ενότητα Κρουσώνα επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μεν. Μποκέας

Ημερομηνία:

Έργα που εκτελούνται στην Δημοτική Ενότητα Κρουσώνα, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου μαζί με τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Γρηγόρη Φασουλάκη. Ο Μενέλαος Μποκέας είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις εργασίες που εκτελούνται στο δρόμο από την παλαιά βρύση προς τον Άγιο Γεώργιο. Εκεί ο Δήμος Μαλεβιζίου ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα των κατοίκων και αντικαθιστά τους κυβόλιθους, που είχαν τοποθετηθεί στο παρελθόν, με σκυρόδεμα.
Επίσης ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το μνημείο για τα θύματα εργατικών δυστυχημάτων, που κατασκευάζεται στον προαύλιο χώρο του Αγίου Γεωργίου Κοκκινιάκου.
Τελευταίος σταθμός ήταν οι Κορφές όπου το έργο ανάπλασης της πλατείας και των γύρω δρόμων βρίσκεται στην τελική του φάση, αναβαθμίζοντας πλήρως το κέντρο του χωριού.
Ο Μενέλαος Μποκέας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει κατοίκους αλλά και τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Κρουσώνα Κώστα Πιτσικάκη και Κορφών Κώστα Φαραζάκη για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών αλλά και για τις επόμενες παρεμβάσεις που σχεδιάζει ο Δήμος Μαλεβιζίου στις περιοχές τους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Οργισμένοι γιατροί κατά Ν. Παπαβασιλείου: Κατάφερε να...

Ανακοίνωση κατά του διοικητή της 7ης υπε Κρήτης Νεκτάριου...

100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΦΗ: Παρουσίαση του Επετειακού Μεταλλίου

Η παρουσίαση θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους που...

Οργισμένοι γιατροί κατά Ν. Παπαβασιλείου: Κατάφερε να...

Ανακοίνωση κατά του διοικητή της 7ης υπε Κρήτης Νεκτάριου...

100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΦΗ: Παρουσίαση του Επετειακού Μεταλλίου

Η παρουσίαση θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους που...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Πότε λήγει η προθεσμία και ποιο το πρόστιμο εκπρόθεσμης πληρωμής

Η ΑΑΔΕ μέσα από 11 ερωταπαντήσεις δίνει διευκρινίσεις σε...

Ανεπιθύμητες κλήσεις: Πώς να αποζημιωθείτε – Η διαδικασία

Το «Μητρώο 11» προβλέπει αποζημίωση τουλάχιστον 10.000 ευρώ για...