Αφισορύπανση: Κάντο όπως ο δήμος Μυλοποτάμου!

Ημερομηνία:

Δεν μας έφτανε τόσα χρόνια η…κομματική αφισορύπανση το τελευταίο διάστημα με τις τόσες εκδηλώσεις αποκτήσαμε και την…καλλιτεχνική! Με τόσες εκδηλώσεις που γίνονται ανά την Ελλάδα και στην Κρήτη, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε οικισμό δεν υπάρχει στύλος, δέντρο και τοίχος να μην έχει μια αφίσα…καλλιτέχνη ή θιάσου! Πραγματική ντροπή που δείχνει και το επίπεδο του πολιτισμού μας, μας εκθέτει κιόλας γιατί υποτίθεται ότι είμαστε του πνεύματος και του πολιτισμού, αλλά δεν σεβόμαστε τίποτα!
Το δυστύχημα είναι δε ότι αν και υπάρχει αυστηρή νομοθεσία για το ξεπερασμένο αυτό τρόπο διαφήμισης ουδείς ασχολείται! Ουδείς εφαρμόζει τον νόμο που λέει ότι ο ρυπαίνων πληρώνει!

Σε αυτό το γαϊτανάκι συμμετέχουν και οι δήμοι που δεν θέλουν να σπάσουν αυγά, να τα χαλάσουν με τους δημότες ψηφοφόρους τους!

Όλοι οι δήμοι; Όχι αν κρίνουμε από το καλό παράδειγμα που δίνει ο δήμος Μυλοποτάμου. Ο οποίος οργανώνει και φέτος εντυπωσιακές εκδηλώσεις, που έχουν αναρτηθεί, αλλά η τελευταία του εκδήλωση είναι ξεκάθαρη: Στις 8 Σεπτεμβρίου έχει οργανωθεί εκδήλωση για να μαζευτούν όλες οι αφίσες και τα μπάνερς που έχουν μπει για τις εκδηλώσεις!
Μπράβο στον δήμο Μυλοποτάμου και θα έπρεπε να το υιοθετήσουν όλοι οι δήμοι αφού δεν μπορούν να εφαρμόσουν τον νόμο!https://mylopotamosnews.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διήμερο τροχονομικής δράσης στο Ρέθυμνο

Ελέγχθηκαν -860- οχήματα και βεβαιώθηκαν -384- παραβάσεις...

Υπεγράφη σύμβαση για την εκπόνηση μελετών ...

Σύμβαση ύψους 169.694,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) η οποία...

Διήμερο τροχονομικής δράσης στο Ρέθυμνο

Ελέγχθηκαν -860- οχήματα και βεβαιώθηκαν -384- παραβάσεις...

Υπεγράφη σύμβαση για την εκπόνηση μελετών ...

Σύμβαση ύψους 169.694,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) η οποία...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Βορίζια: Ελεύθερα τα πέντε μέλη της οικογένειας Καργάκη για τη βόμβα

Απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες για την τοποθέτηση βόμβας στην...

Δολοφονία Λεβεντάκη: «Αφού την σκότωσα σκέφτηκα να ενοχοποιήσω κάποιον άλλον»

Ο 43χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς το σχέδιο του προκειμένου...

Το οικο- άγχος επηρεάζει την ψυχική υγεία των παιδιών και των εφήβων

Ο Γεράσιμος Κολαῒτης μιλά στη Μάρθα Καϊτανίδη. Ολοένα και συχνότερα...