Ο Δήμος Μυλοποτάμου για τον θάνατο του λυράρη Νίκου Σωπασή

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Μυλοποτάμου αποχαιρετά τον σπουδαίο καλλιτέχνη με ανακοίνωσή του:

«Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετούμε τον Νίκο Σωπασή, έναν καλλιτέχνη που η μουσική του άγγιξε τις καρδιές μας και ενέπνευσε πολλές γενιές. Ο Νίκος, με την ανεξάντλητη ενέργεια, την αφοσίωσή του στη λύρα και την αγάπη του για μουσική παράδοση της Κρήτης, υπήρξε φάρος φωτός και δημιουργίας, φέρνοντας τη μαγεία της κρητικής μουσικής σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου.

Η ξεχωριστή φωνή και οι μοναδικές του ερμηνείες θα μας συνοδεύουν για πάντα, ενθυμούμενοι τις αξέχαστες στιγμές που μας χάρισε με τη μουσική του. Αναμφίβολα το έργο του και η μουσική του παιδεία, θα παραμείνει ζωντανό στις καρδιές μας και στη μνήμη της κρητικής παράδοσης, καθώς θα συνεχίσει να μας συνοδεύει στα γλέντια και τις χαρές μας. Είμαστε ευγνώμονες για την πλούσια παρακαταθήκη στη «μουσική βιβλιοθήκη» του τόπου και περήφανοι που οι ρίζες του μοναδικού αυτού καλλιτέχνη βρίσκονται στη γη του Μυλοποτάμου.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον αγκαλιάσει στην ιδιαίτερη του πατρίδα, τα Χελιανά Μυλοποτάμου, στην ηρεμία της κρητικής γης, όπου η καρδιά του έβρισκε πάντα γαλήνη και έμπνευση.

Ως Δημοτική Αρχή Μυλοποτάμου, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του με την ευχή να τους δίνει ο θεός δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσουν αυτή την απώλεια.

Με σεβασμό, η Δημοτική Αρχή Μυλοποτάμου».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ρεθύμνου

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ...

Ρέθυμνο:Εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Ιερομάρτυρος Ευαγγέλου...

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΟ ΣΕΛΛΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ...

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ρεθύμνου

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ...

Ρέθυμνο:Εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Ιερομάρτυρος Ευαγγέλου...

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΟ ΣΕΛΛΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΒΟΑΚ: «Μπερδέματα» με το Ταμείο Ανάκαμψης σε δύο τμήματα

Μπαίνουν στο κάδρο των ελέγχων μαζί με άλλα 106...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε (ξανά) το μέλλον: Τα επόμενα βήματα για το ποδόσφαιρο

Ο πρόεδρος της Super League αναφέρθηκε στα βήματα που...

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ποστέκογλου έκανε υπερήφανη την Ελλάδα»

Ύμνους για τον πρώην τεχνικό της Τότεναμ από τον...

Ρίχνει τους τόνους η πλευρά του Χαφτάρ μετά το διπλωματικό επεισόδιο

Ο γιος του Χαφτάρ επισκέφθηκε πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας...